active select vites topuzu kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: active select vites topuzu kaplama

ilker öztürk link' Alıntı:
Merhaba ,arabam 2011 gecen hafta aldım,benim vites topuzuda artık kopmalar vardı ,kaplama yaptım idareten ,birde internette satılan 69 tl lik parçadan alsak montajı nasıl olur ? yapan varmı?son olarak anahtarımın sustası kapatınca tutmuyor susta kısmını nasıl sökebilirim?
Çok mantıklı bir uygulama çizilmeye bire bir :)

Ynt:

Urunu burdan alsak serviste taktirabilir miyiz? Benim elim hic yatkin degil boyle seylerede.

Sağolun resimlerde iyi gözüküyor ama yakından bakınca vitesin plastik kopan kısımları dalgalı oldu ,yeni bi topuz alıp onun üzerine yine bu folyodan yapacam.

ilker öztürk link' Alıntı:
Merhaba ,arabam 2011 gecen hafta aldım,benim vites topuzuda artık kopmalar vardı ,kaplama yaptım idareten ,birde internette satılan 69 tl lik parçadan alsak montajı nasıl olur ? yapan varmı?son olarak anahtarımın sustası kapatınca tutmuyor susta kısmını nasıl sökebilirim?

Benim anahtarımın sustası da bozulmuştu ve serviste Tarık abi ile açıp hallettik.  :)
Yalnız anahtarın kasasını birbirinden ayırmak cidden zor. Baya sağlam diyebilirim ama güzel yanı sıkıntı yaratacak bir bağlantı parçası yok. Tamamen birbirine geçmeli. O yüzden kasanın ön ve arka parçalarını ara kısımlardan, kontrol kalemi yardımıyla hafif kastırarak ayırabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken kısım anahtarın içindeki devreye zarar vermemek ve kasaya biraz nazik davranmak. ևünkü benim anahtarda ufak tefek ezikler oluştu.  :)

Anahtarı açmayı denedim ama olmadı bi daha tornavidayla falan deniyecem ,sağol.

MeRt link' Alıntı:
Benim anahtarımın sustası da bozulmuştu ve serviste Tarık abi ile açıp hallettik.  :)
Yalnız anahtarın kasasını birbirinden ayırmak cidden zor. Baya sağlam diyebilirim ama güzel yanı sıkıntı yaratacak bir bağlantı parçası yok. Tamamen birbirine geçmeli. O yüzden kasanın ön ve arka parçalarını ara kısımlardan, kontrol kalemi yardımıyla hafif kastırarak ayırabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken kısım anahtarın içindeki devreye zarar vermemek ve kasaya biraz nazik davranmak. ևünkü benim anahtarda ufak tefek ezikler oluştu.  :)
Anahtarın içini açtım ,hafif hasar oldu ama hasarsız imkansız gibi bişey .Sustayı yaptım yalnız şimdide anahtar arabayı çalıştırıyor ama kapıları kilitleyip açmıyor,kapıdan anahtarla açtım,kontağı açtım açma ve kapama düğmesine basılı tuttum sırayla ama olmadı. Arabanın içindeyken basıyorum kapılar kitleniyor ve açılıyor ama kapı kapandıktan sonra kapılarda tık yok .

Tamamdır hallettim, kumandanın pili bitmiş. vites topuzunuda dün sipariş verdim bugun geldi hemen taktım ,çok güzel oldu.

Resim Bekleriz :)

Vites Topuzunun Değiştirilmesi Hakkında Sizinde ekliyeceğiniz Şeyler Varsa Seviniriz...

mrt54 link' Alıntı:
Resim Bekleriz :)

Vites Topuzunun Değiştirilmesi Hakkında Sizinde ekliyeceğiniz Şeyler Varsa Seviniriz...
resim çekemedim ama eklerim, montajı sizin anlattığınız gibi yaptım çok kolay oldu 5 dk. falan sürdü.
Teşekkürler

Geri