26 May 2012 #11 P polatts Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi biri adapazarımı dedi
26 May 2012 Konuyu Başlatan #12 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: biri adapazarımı dedi Genişletmek için tıkla ... Yes )
Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: biri adapazarımı dedi Genişletmek için tıkla ... Yes )
26 May 2012 #13 P polatts Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi ben sakaryalıyım ama şuan sehir dışındayım.
26 May 2012 Konuyu Başlatan #14 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: ben sakaryalıyım ama şuan sehir dışındayım. Genişletmek için tıkla ... Sakarya universitesi kampusundeyim suan
Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: ben sakaryalıyım ama şuan sehir dışındayım. Genişletmek için tıkla ... Sakarya universitesi kampusundeyim suan
26 May 2012 #15 P polatts Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi kampüs mü hımmm bak birden cekici geldi ne zaman döneceksiniz ist.
26 May 2012 #16 A avicenna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi yarına kadar buralardaysan yarın izmitten organizayon yapalım
26 May 2012 #17 P polatts Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi ben yarın uygun olurum arkadaşlar
26 May 2012 Konuyu Başlatan #18 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: ben yarın uygun olurum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ben izmiti cok bilmiyorum :/ ben yarin 4 kadar felan burdayim ..
Ynt: Adapazari bulusmasi polatts link' Alıntı: ben yarın uygun olurum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ben izmiti cok bilmiyorum :/ ben yarin 4 kadar felan burdayim ..
26 May 2012 #19 A avicenna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Adapazari bulusmasi izmit sorun değil ben de gelebilirim o tarafa da sanırım akşam 6 7 yi bulur benim o tarafa gelmem...
Ynt: Adapazari bulusmasi izmit sorun değil ben de gelebilirim o tarafa da sanırım akşam 6 7 yi bulur benim o tarafa gelmem...
26 May 2012 Konuyu Başlatan #20 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: Adapazari bulusmasi avicenna link' Alıntı: izmit sorun değil ben de gelebilirim o tarafa da sanırım akşam 6 7 yi bulur benim o tarafa gelmem... Genişletmek için tıkla ... Sikinti yok ayrin aksam 4de kadar burdayim
Ynt: Adapazari bulusmasi avicenna link' Alıntı: izmit sorun değil ben de gelebilirim o tarafa da sanırım akşam 6 7 yi bulur benim o tarafa gelmem... Genişletmek için tıkla ... Sikinti yok ayrin aksam 4de kadar burdayim