Ne zamandır aracımın resimlerini paylaşamıyordum buyrun dostlar 93 model 1.8 vectra'm aracımın sadece ön tamponu dışında değişeni yoktur 4 parça boyalıdır ayak üstü 3-5 resim çektim idare edin Maşallahınızı eksik etmeyin nolur :bir:
Henüz yeni aldık ufak ufak değişimler yapıyoruz ön kapı direk plastikleri kapı kolçak plastikleri ve dış dikiz aynalarını karbon kaplama yaptım.
Daha sonra orjinal Remus çiftli eksoz kafalığı montajı yapıldı
Tavan lambasını beyaz led ile değiştirip burdan kablo çekerek torpidonun altına sağ ve sol olmak üzere ledler döşedim herhangi bir kapı veya tavan lambası açıldığında ledler devreye girmekte
En önemlisi benim açımdan Müzik Tesisatı:
Ana üniteıoneer 7950usb
Ön kapı midbas:16cm Cadence.
Arka panzot midbas:16cm Jbl Gto series.
Forwell mono block amp.
M-Acoustic M4 stereo amp.
Pıoneer 1400w 400rms Champion series Bass.
Midbass kolonları mdf çerçeve sünger ve elyaflar ile beslenerek montaj yapılmıştır.(Tesisat dizaynını bizzat kendim yapmış bulunmaktayım aracın iç aksamda hiçbir görüntü değişikliği bozulmadan orjinal şekilde döşenmiştir.
Yeni olarak aldığım 1-2 aksesuar montajını yapmadım ilerleyen zamanlarda montajını yapınca resim eklerim kısmet olursa öğrenci olduğumdan kendi paramla yapıyorum bu yüzden kademe kademe ilerliyoruz bunada Şükür
Henüz yeni aldık ufak ufak değişimler yapıyoruz ön kapı direk plastikleri kapı kolçak plastikleri ve dış dikiz aynalarını karbon kaplama yaptım.
Daha sonra orjinal Remus çiftli eksoz kafalığı montajı yapıldı
Tavan lambasını beyaz led ile değiştirip burdan kablo çekerek torpidonun altına sağ ve sol olmak üzere ledler döşedim herhangi bir kapı veya tavan lambası açıldığında ledler devreye girmekte
En önemlisi benim açımdan Müzik Tesisatı:
Ana üniteıoneer 7950usb
Ön kapı midbas:16cm Cadence.
Arka panzot midbas:16cm Jbl Gto series.
Forwell mono block amp.
M-Acoustic M4 stereo amp.
Pıoneer 1400w 400rms Champion series Bass.
Midbass kolonları mdf çerçeve sünger ve elyaflar ile beslenerek montaj yapılmıştır.(Tesisat dizaynını bizzat kendim yapmış bulunmaktayım aracın iç aksamda hiçbir görüntü değişikliği bozulmadan orjinal şekilde döşenmiştir.
Yeni olarak aldığım 1-2 aksesuar montajını yapmadım ilerleyen zamanlarda montajını yapınca resim eklerim kısmet olursa öğrenci olduğumdan kendi paramla yapıyorum bu yüzden kademe kademe ilerliyoruz bunada Şükür
Son düzenleme: