Adriana Lima'm <3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim sade makyajdan yanayım en azından bu tür araçlarda yapıcağım ufak tefek makyajlarla daha farklı bir vectra yapıcağıma inanıyorum jant araştırmasını yapıyorum 5 kollu beyaz jant düşüncem var ama halen bir model belirlemiş değilim :) şuan german style şeklinde geziyoruz

Ben de suan boyle "german style" geziyorum. Kışları böyle geziyorum. ben de yazlık olarak cms nin 14' lük 5 kolluları var. Yeni lastiklerimde var ona uygun tabi. Ama şuan alaşımlı jantım ve yeni michelin'lerim olmasa direk temiz bir set GT jantı alırdım. Senin zevkin tabi :)

Bu arada vectra çok diri duruyor Maşallah. Kazasız belasız iyi günlerde kullan kardeş.

en guzeli sadeliktir ya :-) jant konusuna gelince bence bu tarz bi araca orjinal janti gibi disk veya kampanayi gostermeyecek sade cok kollu veya genis kollu jantlar guzel gider ;)

bakalım ince eleyip sık dokuyorum yakında basıcam çünkü jant olayınıda çözeriz elbet :)

Ben de suan boyle "german style" geziyorum. Kışları böyle geziyorum. ben de yazlık olarak cms nin 14' lük 5 kolluları var. Yeni lastiklerimde var ona uygun tabi. Ama şuan alaşımlı jantım ve yeni michelin'lerim olmasa direk temiz bir set GT jantı alırdım. Senin zevkin tabi :)

Bu arada vectra çok diri duruyor Maşallah. Kazasız belasız iyi günlerde kullan kardeş.

GT jantına vericem en kötü 300-400 jant+lastik 2.el olarak çok rahat 600 liraya var şimdi ben birde vectrayı satarken GT jantlarını sökersem aldığım araba başka sınıf olcak birde o jantları satmaya uğraş :) o yüzden çok bijonlu sade bir jant alıcamki almış olduğum diğer araçlarımdada kullanayım ben sık araba değiştirdiğimden fikirlerim farklı oluyor benim yanlış anlama kardeşim :)

Teşekkür ediyorum bu yüzden ben ona Adriana Lima' adını verdim :P

aracın maşallahı var kazasız belasız kullan inşallah.......

maşallah :) bir vectra sever olarak A ve B kasalara hastayım :)

maşallah :) bir vectra sever olarak A ve B kasalara hastayım :)

hastası olarak binmek farklı bi duygudur ama a ve b gerçekten daha bi farklı geliyor vazgeçemiyorum bir türlü yaşım 21 olmasına rağmen pejo 106 206 yada honda civic gibi spor araçlar değilde ağar kasalara sahip arabalar daha çok zevkime hitap ettiğinden seviyorum bu araçları <3

Geri