AFL far arızası yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
[img=3x2][/img]Arkadaşlar yanılmıyorsam bu afl farın arızası. Bu arızayı herhangi bir otoelektrikçi giderebilir mi yada servise mi gitmem lazım?

Bir de farı otomatik kullanınca da yol bilgisayarında afl far arızası demişti zaten

Cvp: AFL far arızası yardım

ramcan' Alıntı:
[img=3x2][/img]Arkadaşlar yanılmıyorsam bu afl farın arızası. Bu arızayı herhangi bir otoelektrikçi giderebilir mi yada servise mi gitmem lazım?

Bir de farı otomatik kullanınca da yol bilgisayarında afl far arızası demişti zaten

Merceğin yanındaki köşe aydınlatması olan h11 kodlu ampul patlak. Bir camekanın önünde sağ sol yapın görürsünüz hangisi patlak. Değişimi 3 dakika.

oto elektirikçiden önce kutup başı söküp takın bazen kafası karışıncada yapıyor ,benim başıma insigniada geldi kutup başını sök tak yaptım ve düzeldi.

Benim de sağ farın içindeki köşe aydınlatma H11 ampül patladığı için bu arızayı vermişti. Ampulü değiştirince düzelmişti.

enisokan' Alıntı:
Benim de sağ farın içindeki köşe aydınlatma H11 ampül patladığı için bu arızayı vermişti. Ampulü değiştirince düzelmişti.

Soğuk havalardan dolayı da böyle yapar mı?

ulas79' Alıntı:
oto elektirikçiden önce kutup başı söküp takın bazen kafası karışıncada yapıyor ,benim başıma insigniada geldi kutup başını sök tak yaptım ve düzeldi.

ramcan' Alıntı:
enisokan' Alıntı:

ulas79' Alıntı:

Yapabilir araçlarda çok fazla sensör var bazen böyle saçmalayabiliyor,çözüm bilgisayar gibi resetlemek yani kutup başını sök tak yapmak.

Merhabalar Konu ile biraz alakasız olacak ama yeniyim acemiliğime verin 2015 model astra j aracımın ön farları yağmurlu havalarda buğulanıyor servis ile yaptığım görüşmede bunun normal olduğunu söylüyorlar ama bana normal gibi gelmedi konu ile ilgili önerileriniz olabilir mi teşekkürler

Geri