sorun bizdede çıktı ilk çalıştırıldığında sorun yok araç gitmeye başlayınca motor ısınınca otomotik modda sol far sönüyor ve uzunlar çalışmıyor manuel de de uzunlar çalışmıyor(araç ısınınca araç kendini korumaya alıyor ) bazen normal havalarda da yapar ampül değişdik olmadı beyin değişdik olmadı mercek motoru değişdi olmadı çıkma far aldık yine sorun çözülmedi 15 tane elektirikçi çözemedi en son izmir ata sanayide elektirikçi uğur usta sorunu buldu işte sanatkar sorun sigorta kutusu tüm arkadaşlara söylüyorum sorun olduğunda sağ ampülü sol ile değişin sorun gitmezse sağ far beynini sol ile değişin yine sorun devam ederse sigorta kutusu kesinbugün afl far servis lambası yandı bilgi ekraninda afl far servis gerekli yazdı. kontağı kapatıp açınca düzeliyor farlar yukarı aşağı sağa sola hareket ediyor uzunlar düzgün yanıyor viraj aydinlatmalar çalışıyor ancak bir süre 5 6 km kullandigimda tekrar uyarı veriyor Bir kaç yerde okudum farların değişiminden ve çok yüksek maaliyetlerden söz ediliyor.
bunun sensorleri motorları falan nerededir temizlesek falan bi ise yararmi yardimlarinizi bekliyorum insallah basit bir sorundur