Afl Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thejazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Afl Video

sanalbiri link' Alıntı:
Doğru tahmin etmişim.:) Yolu kötüdür oranın.Yazlığınız falan mı var orada?Söke sayılır oralar.Geldiğinizde görüşelim,tanışalım inşallah.
Haftasonları geliyoruz genelde. Tanisalim bir haftasonu.  :)

teşekkürler Oğuz abi videolar için
aracımda en çok kullandığım sevdiğim özellik afl; hem görsel hem işlevsel açıdan
aslında ben kullanmıyorum araç herşeyi kendisi otomatik olarak ayarlıyor ki en karanlık yolu bile
gündüze çeviren bir sistemi, hatta tüm araçlarda standart olmalı artık içersinde bi-xenon olan farlar
çünkü farları bozuk, eski sistem farlar yüzünden insanlar düşüncesizce hareket edebiliyor

Kısacası bu mükemmel özelliği çok güzel detayıyla videoya dönüştürmüşsün

Sıklıkla akşamları yolculuk yaptığım için Afl benim için olmazsa olmaz. Kullanmaya başladıktan sonra insan gerçekten özellikle aydınlatma olmayan virajli yollarda kendini güvende hissediyor.

thejazz link' Alıntı:
Sıklıkla akşamları yolculuk yaptığım için Afl benim için olmazsa olmaz. Kullanmaya başladıktan sonra insan gerçekten özellikle aydınlatma olmayan virajli yollarda kendini güvende hissediyor.
oğuz ışıkları kapatınca bi an ürktüm..arkadan gelip biri vuracak diye.
yollarda maşallah kaymak gibi  005hihih

Oğuz abi AFL'yi detaylandırmak adına çok güzel bir video olmuş.  Ellerine sağlık. 14alkiss    +1  thnxx

Benimde aracımda en beğendiğim özellik AFL.  :)

Bundan sonra farklı bir araç alırsam ve AFL tarzında bir özellik bulunmazsa, eksikliğini baya hissedeceğime eminim.

Teşekkürler paylaşım için. Ben aşağıdaki videoyu izlemiştim. Ama bizim türkiye şartlarına sizin çektiginiz video daha uygun. Yol farkına bir baksanıza.
Opel Astra AFL Kurvenlicht

paylaşım için teşekkürler. cok yararlı bir video olmuş. Türkiye'de bunun gibi birçok yol mevcut ve sanırım Afl sisteminin artılarını daha iyi anlıyoruz böyle bir yolda yolculuk yaptığımızda. video uzun olmasına rağmen zevkle izledim  :) yüklemesi de uzun sürmüştür emeğinize sağlk  :)

thnxx
Arka planda çalan parça neydi abi çok beğendim albümü indireyim hemen. :)

Emeğine sağlık Oğuz.Buluşmamızda böyle bir video çekeceğinden bahsetmiştin. Gerçekten güzel ve AFL hakkında aydınlatıcı bir video olmuş.Tekrar emeğine sağlık diyorum.

Herkese tesekkur ederim, uzun zamandir aklimdaydi bu video, sonunda cekebildim.

Geri