Şu vizeler bitsin, geleceğim inşallah. Gurbet zor işmiş ..
Kışlıkları takma vakti geldi
Kışlıkları takma vakti geldi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu vizeler bitsin, geleceğim inşallah. Gurbet zor işmiş ..
Kışlıkları takma vakti geldi![]()
Hatta bir de meşhur İndağı mevkimiz var ki tam evlere şenlik. Şimdi Çankırı-Ilgaz-Tosya arasında yolculuk yapmak ne zevkli olurdu ( tabi sıkarsa)
Herhalde Kastamonu gibi değildir.Burada şuan 35 cm var var köy falan değil ha merkez![]()
Aslen Tosya'lıyım. Anne tarafım Çankırı'lı. Yengem Ilgaz'lı. Dolayısı ile Ilgaz'a gider geliriz. İki ay kadar evvel gene oralardaydım.Savaş hocam, Ilgaz'la bir alakanız mı var. Malum bir hemşerime mesaj yolluyor olabilirim şu an
2 yıl önce şubatta Ilgaz'a yolum düşmüştü de, tüm yollar karlı, tüm dağlar bembeyazdı. Ah ne güzeldir oralarda olmak şimdi...
Ya arkadaşlar ben fotoları neden göremiyorum. bazı mesajlarda olanları görüyorum. bu konudakileri göremiyorum)
Şubatta geliyorum Afyona afyonlu opelcilerle tanışıp kaynaşmak isterim..Ayrıca kar ve -5 gözümü şimdiden korkutmaya başladı..Umarım bi sakatlık çıkmadan sağ salim gelirim..
Çorumda da 2 gün sürekli yağdı, evin önünde hiç hareket etmeyen bir araçta 20cm'den fazla kar birikti ama hava ort. 0 derece olduğu için don yapmıyor, yollarda hiç kar yok nerdeyse, gece birikiyor öğlene doğru eriyor![]()
hemşehrim aman dikkat çığ gelebülü taş düşebülüü
Baba tarafı kastamonu araç yukarı yazıköylü