'AH' Astra Kış Modu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *AddO*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyv kanka.
Vala bende bilmiyorum kanka gelmiş binmiş araca :D o işareti yaptı kaçtı gitti zaten :D
Duyduğuma göre temiz bi gsi'ı varmış :)

Egzozun en iyi gözüktüğü foto bu.Fatoşta renkleri falan açtım biraz.

araç 2009 model sanırım benimde aynı kapak jantlardan var :( o kadar donanıma adamlar bi çelik jant koymamışlar ya..ama çok ta hoş duruo belli etmiolar kendini bana da spoiler lazım bagaj üstüne nerden temin ettin body kıt ı

Şu ön tampon eki makyajsız kasalara olmuyor sanırım,bilgisi olan var mı?
Bu arada araba çok şık,hiç abartı yok,41 kere maşallah.

araç 2009 model sanırım benimde aynı kapak jantlardan var :( o kadar donanıma adamlar bi çelik jant koymamışlar ya..ama çok ta hoş duruo belli etmiolar kendini bana da spoiler lazım bagaj üstüne nerden temin ettin body kıt ı

Aracım 2008 model, 10 kollu çelik jantlarım vardı. Kışın onları kullanıyordum, hiç hoş gözükmüyordu gözüme. Bende onları sattım, bu sac jantları aldım kış için daha uygun. Hem hafif, hemde istediğim zaman kapaksız falan kullanabiliyorum , daha değişik duruyor.
16" çelik jantlarımın tanesi 10kg'dı satmadan önce kargoda tartılmıştı. Şaşırdım kaldım. 18" jantlarım bile 1,5 kg daha hafif.

Aracın üzerindeki body kiti Ankara'dan yollattım, İstanbul'da bu modeli fiber olarak yapan bulamamıştım çünkü. Spoiler'da piyasadakilerden değil. Pendik tarafında bir fibercide yaptırmıştım. şimdi ne durumdadır orası bilmiyorum :)

Şu ön tampon eki makyajsız kasalara olmuyor sanırım,bilgisi olan var mı?
Bu arada araba çok şık,hiç abartı yok,41 kere maşallah.

Teşekkür ederim.
Makyajsızlara olmuyor ne yazık ki. Ama tanıdık usta falan varsa olmiycak diye bir şey yok ;)

peki fiberlerden her hangi bir sorun yaşadınız mı?zamanla boya atar çok çabuk çatlar falan diolar da.. fiyat olarak body kit toplam ne kadara çıktı boya dahil..

peki fiberlerden her hangi bir sorun yaşadınız mı?zamanla boya atar çok çabuk çatlar falan diolar da.. fiyat olarak body kit toplam ne kadara çıktı boya dahil..

Spoiler dahil 430'a gelmiş bana. Hepsini aynı anda almadım. Ucuza anlaştığım yerlerden parça parça aldım hep.

Benim ön taraf yere çok yakın, ön ekin altı testere gibi oldu sürtmekten , ne çatlak var ne boya atması var. Umduğumdan daha sağlam çıktı.

Peki egzoz ne kadara mal oldu,bunu da cevaplarsan sevinirim.

200 Otto son susturucu, yanlış hatırlamıosam 120 tl'ye de spiralden itibaren düz boru yaptırdım. maliyeti bu oldu egzozun.

Hocam plakaları değişelim mi yaa :D

Aradıgım 2 plakadan biri AH diğeride HSN :D

Geri