ahhh manta olsa alinmaz mi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hastasıyım manta'nın

aynen öyle Selim abi :D ben alıp getireyim tur attırmayan fenerli olsun :D:D

tamam unutma ama bir tur attirirsin Cem :D
insallah alirsin ben gelirken böyle bir manta getirmedigime pisman oldum simdiden hele bunu görünce :D

Bu tür bir aracı almaktan ziyade korumak önemli. Kapalı garaj şart. Ülkemizde bile halen apartmanlarda otopark zorunluluğu yokken (kanunda var ama bu durumun nasıl aşıldığı gün gibi ortada) bu tür araçları sokaklarda nasıl koruyacağız ki? Aylarca emek verip topladığım 49 senelik aracımı sırf bu yüzden satılığa çıkardım (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1963-taunus-40968004/detay) :(. Evimin bahçesinde kapalı bir yerim olsa çok sevdiğim aracımı neden satayım, yağmurda, güneşte sokaklarda kalmasına gönlüm razı olmuyor.

savaş abi askere gitmeden önce senin arabayı görmüştüm kilometre tamircisinde tarımlardadı :) ozman sen arabayı yeni toplatıyodun he dedim bu savaş abinin araba ozaman daha koltukları falan yapılık deildi bende opelin göstergeyi yaptırıyordum inceledim senin arabayı açmıstım kapılarını falan :) simdi valla masallahı var :)

savaş abi askere gitmeden önce senin arabayı görmüştüm kilometre tamircisinde tarımlardadı :) ozman sen arabayı yeni toplatıyodun he dedim bu savaş abinin araba ozaman daha koltukları falan yapılık deildi bende opelin göstergeyi yaptırıyordum inceledim senin arabayı açmıstım kapılarını falan :) simdi valla masallahı var :)
Zaman çabuk geçiyor değil mi :)? O günden bugüne kadar yaklaşık 5000 km yol yaptım. Uzun uğraşlar sonucu aracı topladık ama iki eksiği halen gideremedim (sağ ön sinyal yatağı ile kapı+bagaj fitilleri). Onları da bulursan o zaman tam olacak ama eldeki imkanlara bakılırsa buna da çok şükür.

Zaman çabuk geçiyor değil mi :)? O günden bugüne kadar yaklaşık 5000 km yol yaptım. Uzun uğraşlar sonucu aracı topladık ama iki eksiği halen gideremedim (sağ ön sinyal yatağı ile kapı+bagaj fitilleri). Onları da bulursan o zaman tam olacak ama eldeki imkanlara bakılırsa buna da çok şükür.

valla bencede :) sükür ozaman gördüm arabayı sahibi nerde dedim bıraktı dedi eh dedim kaçırdık savaş abiyi simdi araba prens gibi olmus abi allah kazsız belasız kullanmak nasip etsin

bizim ülkemizde araç alımında ilk kural,ekonomik olması.yabancı ülkelerde ise ilk seçenek güvenlik ve performans...burda böylesi şaheserlere binebilmek biraz zor olsa gerek.

Eskiye ragbet olsa pit pazarina nur yagardi der atalarimiz :) bence alinmaz :)

Geri