ailemize bir opel daha geliyor Astra classic cdti:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noyan141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki 35 bin tl uygun bir fiyat mı yoksa daha da düşürülebilir mi?

herkese teşekkürler fiyat hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum:)

bu arada opel gerçekle konuştum karter koruyucu+krom cam çıtalarını para ödemeden takıcaklar işi bağladım:D

Son düzenleme:
opel gerçek istanbuldamı oluyor.ben de mugladan 35 lıraya anlastım 1.3 hb teknık grı.ama hedıye falan koparamadım. krom cam cıtası bende dusunuyorum cok guzel duruyor.hayırlı olsun yenı aracınız.35 bence ıyı fıyat.ege bolgesınde en uygun fıyat 35 lıra ıle muglaya aıt.ızmır 35400den asagı bırakmadı.

opel gerçek istanbuldamı oluyor.ben de mugladan 35 lıraya anlastım 1.3 hb teknık grı.ama hedıye falan koparamadım. krom cam cıtası bende dusunuyorum cok guzel duruyor.hayırlı olsun yenı aracınız.35 bence ıyı fıyat.ege bolgesınde en uygun fıyat 35 lıra ıle muglaya aıt.ızmır 35400den asagı bırakmadı.

evet İstanbuldaki bayilerden biri:) başta karter koruyucuyu kabul edip krom cam çıtasını kabul etmediler ama biraz daha zorlamayla kabul ettirttim:) sadece cam çıtasına servis 400 tl fiyat çekti yuh dedim:D

Son düzenleme:
fiyatı o zaten...1 yıl önce de aynı fiyatı çekmişlerdi..tanesi 96 lira..ama orjinal..yani 4 ü 60 liraya satılanlarla ilgisi yok..

fiyatı düşürmüşler walla:) süper fiyat. ben 36500 aldım. 1 ay oldu düz vites benimki tek kelimeyle harika. 2000 devirden sonra canavarlaşıyo araç. sırtın koltuga yapışıyo resmen:D geri vites rampa yukarı cıkmaz diyorlardı aldım ilk onu denedim yalan cıkıyo. 190'ı gördüm ama insan kıyamıyo:) fazla zorlamadım. 900 km oldu suan ben cok memnunum. yakıt derseniz eger 150 160 lar da kullanırsan 100 km 6.5 lt. 90 100 de 5-5.5 lt civarı zannediyorum o hıza düştüğümde menzil 150-200 km artıyo.ama 90-100 lede gidilmiyo. 1.3 90 beygir 200 tork arac rampada fazla performans yok ama otobanda isen en güzeli hız sabitleyici ile kullanmak arac devirden hiç düşmüyo bunlar ilk izlenimler ama dizelaracların içinde bu donanımda fiyat olarak en güzel araç. herkese kazasız belasız kullanmalar....

peki size bir kaç sorum olacak.. Biliyorsunuz ki araç 2 sene garantili.. Araca modifikasyon yapmayı düşünüyorum.. Neler garantiyi bozar neler bozmaz bunları bilen var mı?*(jan-lastik, blow-off, dış yüzey kaplamaları, cid ekran-teyp, iç konsol kaplamaları, ön- arka far değişimi ve xenon, cam filmi, chip tuning, egzoz, hava filtresi bunlardan hangisi garantiyi bozar veya bozmaz?)

Geri