aır bag

tncy_astra_g

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar öncelikli olarak mrb.benim açmak istediğim konu aır bag le alakalı.ben aracımla yakın bir zamanda kaza yaptım.ve aracım panjurdan itibaren cama kadar hasar ,motor kulakları koptu,radyatörler gitti,motor göğüse yaslandı vede aır bag lerim patlamadı.opel türkiyeye şikayette bulundum.bu hafta içerisinde aracıma teknik heyetin bakacağını söylediler.bu konu hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.

öncelikle geçmiş olsun. kesin olarak şundandır demek zor.heyet gelip sensörlere bakcak, beyinde airbag hata kodu var mı diye bakcak, aracın nasıl bir kazaya maruz kaldığına yani hangi yönden, nasıl bir açıyla çarptığına bakcak. burda önemli olan aracın airbag sensörüne göre hangi açıyla çarpmış olman. he sonuç nedir? eğer herşey airbag in koşullarına uygunsa yani herşey sağlamsa ve bu halde airbag açılmamışsa opel ya sana yeni araç teklif eder yada yasal yollara başvurun der

şimdi şöyle bir durum var.araç 2002 model.ve ben 3 yıl önce 2, el olarak aldım arabamı.malum garantisi yok.opel merkezden yeri izmirdeymiş ,bir arkadaş beni her gün arayıp araç hakkındaki araştırmalarının ayrıntısını anlatıyor.aracım şu an serviste.ve pert konumunda.diyelimki aır bag lerim teknik bir sorundan dolayı çalışmadı.bunu garanti kapsamı dışında diyerek cevap verebilirlermi acaba.birde aır bag sisteminin emniyet kemeriyle alakalı olduğu söyleniyor.form sitelerine baktım kimse doğru bir bilgi veremiyor.acaba aracımda emniyet kemeri ile aır bag sistemi arasında bir bağlantı varmıdır üstelik benim kemerim ve yanımdaki arkadaşın kemeri takılıydı.

Ekli dosyalar

• '.webp
    '.webp
    52.9 KB · Görüntüleme: 67
  • +.webp
    +.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 58
  • k.webp
    k.webp
    63.2 KB · Görüntüleme: 53
  • Görüntü008.webp
    Görüntü008.webp
    52.4 KB · Görüntüleme: 51
  • Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 45
devamı

Ekli dosyalar

• Görünt016.webp
    Görünt016.webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 42
  • Görünt015.webp
    Görünt015.webp
    55.5 KB · Görüntüleme: 39
  • Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    57.6 KB · Görüntüleme: 38
  • 1.webp
    1.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 39
vallahi çok büyük geçmiş olsun bu şartlarda açılması lazımdı,ama yinede incelemeye alsınlar bende merak ettim neden acaba,bizimde aynı şey başımıza gelebilir:(

airbaglerin açılması için gerekli olan hız basıncı ve darbe şiddetine ulaşılmadığı için açılmaz.şu şartlardada açılmaması sizin için avanaj gibi duruyor.merkezli olmayan sağ ön taraflı bir darbe gii duruyor resimlerde.kaput emniyet yerlerinden katlanmış.araç darbeyi emmiş ve minimize etmiş.geçmiş olsun.

Geçmiş olsun acaba niye açılmadı acaba airbaglar. Böyle bir kazada açılması gerekir diye düşünüyorum.

arıza lambası falan yanıyomuydu daha onceden ??? bide aklıma su geldı almıs oldugunuz kısı daha onceden kaza yapıpta airbagler acıldıysa ve bunları degıtırmeden yerine koydurtup tech2 ılede arıza kodunu sılmıslerse de olabilir. biraz ucuk bır fıkır ama insan oglunun yapmayacagı bır sey degıl.

geçmiş olsun

Geri