aır bag

Geçmiş olsun Tuncay, Allah beterinden saklasın, Araçta kasko varmıydı? Umarım Opel in araştırması senin yararına olacak şekilde sonuçlanır.Genelde kendilerinde pek kusur bulmazlar ama umarım bu sefer farkli olur.Geçmiş olsun tekrar

gercekten cok gecmiş olsun hafif bi kaza degil acılması gerekırdı bence bende bı kaza yaptım astramla 100 le gırdım duvara ama benimde acılmadı airbag odak opel kemer takılı degılken acılmaz dedi yalcın bey dıye bır usta soledi bana birde koltugun altında tatrı gibi bişey varmiş baktım gercekten var kablolar filan senin agırlıgını olcup kazanın şıtdetıne gore acmaya bılıyomuş gibisinden bişeyler zırvaladı.aracın kaskolumuydu aracı satıcaksan bazı parcaları nı satın almak ısterım far kontagını cam acma tuşlarını fılan duşunursen ozelden msjını beklıyorum

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşkr ederim.aracım full kaskoluydu.ben aracı aldığımda gerekli yerlere göstermiştim.aracım full orjinaldi.ve arıza lambası falan yanmıyordu.şu an sigorta şirketinin bana dönmesini bekliyorum.araç pert konumunda.servis araca 17000 lira masraf çıkardı.aracın arka dingilide kazadan dolayı yamuktur.şu an aracım sigorta şirketi elinde.perte çıkan araçlar sigorta şirketi tarafından ilk önce satın alabilmesi için araç sahibine teklif ediyormuş.eğer araç sahibi almak istemezse kasko bedelinin tamamını ödüyorlar.eğer uygun bir fiyata verirlerse aracı almayı düşünüyorum.çünkü aracın şasisinde hiçbir şey yok.servis yüksek fiyat çıkardı ama;ben aracı dışarıda yaptırıp binmeyi düşünüyorum.o yüzden bir parçasını satmayı düşünmüyorum.

geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi araç minumum90 km hızda olmalı ve emniyet kemeri takılı olmalıdır

kardes sana bir tavsiye kazalı arabaya bıneceğine kaskodan parasını al sitede faruk abimizin bir aracı var 2003 njoy modelı full + full araba çok güzel ileride satmak istersen problem yasarsın kazalı diye.

Geçmiş olsun

arkadaşlar öncelikli olarak şunu söyleyeyim.140 km hızla önce sol ön lastiğin bulunduğu kısımdan (tamponunda köşesinden belli) 1,5 metre yüksekliğinde beton refuja vurdum.sol önlastiğim ve sağ arka lastiğim patladı o anda direksiyon sağa kırık olduğu için takladan kurtuldum.araç yola indiğinde direksiyonu sola kırdım fakat çapraz iki lastiğim patlak olduğu için aracı sola doğru alamadım.ve kamyonete köşesinden vurarak araç durdu.bu esnada emniyet kemerim vede yanımdaki arkadaşın kemeride takılı idi.şu an aracın motoru kulaklar kopuk olduğu için 20 cm kadar aşaıda duruyor.yani tabana oturmuş şekilde.tamponumda sol önden darbeli.yani anlatmak istediğim 140 km hızla giderken önce sola sonra sağda duran kamyonete vurdum.sizce yinede aır bag lerin patlamaması normalmi?

açılmaması normal gibi duruyor.... motor isterse yere düşşün sonuçta sensörlerin motorda olduğunu sanmıyorum.....

öncelikle gecmiş olsun. kazalı diye satmak zor olur ancak bizde gecen yıl kaza yaptık. ve tamir oldu kullanıyorum. hatta kazadan sonra daha cok bağlandım arabaya guvendiğin bi usta yaparsa rahatlıkla kullanabilirsin ama gercekten guvenmediğin tanımadığın biri dokunmasın

airbagın acmaması gördugum kadarıyla normal gibi görunuıyor

Geri