Ynt: Akaryakıta zam mı var?
Olay ne biliyormusunuz madmax50 sizin kafanızda belli doğrularınız var ve o doğruları herkese kabul ettirmeye çalışan bir yapınız . Sizin doğrunuz %100 doğru ama başkalarının söyledikleri herzman yanlış (size göre) . Uzun zamandır dikkatimi çeken bir şey bu ve dikkatinizi çekerim sizin doğrunuza ters bir şey söylendi mi hemen atak moduda geçiyorsunuz. 50 kisi bu böyle diyorsa siz tam tersindesiniz herzaman . 9bin tl ekonomi sağlarsınız , çünkü baz seviye araç almışsınız bu doğal.Ofis arkadaşınıza da selamlar bu arada , yarın öbürgün inş bir sorunla karşılaşmaz . Benim aldığım eğitim , gördüklerim - okuduklarım bana lpg nin baş ağrtıcı bir uygulama olduğunu gösterdi . Öok tasarruf yapmak istiyorsanız dizel araç alırsınız , gerçi size göre benzinli araç alıp lpg taktırıp dizel ile aynı yakmak mümkün (gene size göre) . İlk yazımda tamamen üslubunuz yüzünden . Öünkü gerek dizel kullanan gerek benzinli araç kullanan arkadaşara yaklaşımlarınız hoş değil.madmax50 link' Alıntı:Kusura bakmayın ama 60.000km ile lpg yapmış biri olarak yazdıklarınızın hiçbir geçerliliği yok. şuan yanımda yazdıklarınıza gülümseyen 1.4 T sahibi ofis arkadaşım da 45.000 km'dir lpg kullanıyor. Tek bir arıza yaşamadık, çıkmacı dolaşmadık, araca verdiğimiz zarar yok sadece 9000 TL ekonomi sağladık ki bu parayla aracın üzerinde sıfır sandık motor bile koydururuz Rica ediyorum lpg benim için uygun değil yazın ama yok masrafmış, güvenlikmiş bunlar bu forumda yazan eğitim seviyesi yüksek insanlara yakışmıyor.