Kimler istemiyor ki? Tayyip artık açılım ile yatıp açılım ile kalkan bir başbakan oldu. PKK'lılara kıyak atacağım diye vatandaş ne halde haberi bile yok.tayyipsiz hava sahasi istiyorum artık ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimler istemiyor ki? Tayyip artık açılım ile yatıp açılım ile kalkan bir başbakan oldu. PKK'lılara kıyak atacağım diye vatandaş ne halde haberi bile yok.tayyipsiz hava sahasi istiyorum artık ya
sen yine iyisin abi ben bu sene kasko yaptırmayı düşünmüyorum euro dizelden kırsala düştük bakalım allah beterinden korusunBenim kasko 850 tutmuştu. Mart ayında başlıodu. Bana 12 ye böleyim dedi. bende sen 8 e böl, malum kışın doğalgaz parası var dedim
:good::good:Kimler istemiyor ki? Tayyip artık açılım ile yatıp açılım ile kalkan bir başbakan oldu. PKK'lılara kıyak atacağım diye vatandaş ne halde haberi bile yok.
:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:rock:tesk:tayyipsiz hava sahasi istiyorum artık ya