Akbank - Axess Kart Hikayesi

valla en güzeli pederin mantığı aslında bişeyi param varsa alırım yoksa almam:D ama uygulamak mesele iste:D gerçi kendisi uyguluyo:D

aslında kredi kartını akıllı kullanırsan faydası çok benim babam da aynı mantıkta gider kartla alır akşamına parasını yatırır taksit olayı kesinlikle yoktur hatta o gün maxi puanına baktım 780 TL para birikmiş :)

ama bize uymuyor özel sektörde amele gibi çalışıp aldığın parayla peşin ne alabilirsin ki mecburen vadeli alıyorsun Allah a şükür hiç ekstre borcumu ödememezlik yapmadım günün de tamamını yatırırım...

Valla şimdi küfür etmemek için kendimi zor turuyorum :D Akbank kadar berbat bir banka yok. Bende başımdan geçen bir olayı anlatayım;

2-3 sene önce arabanın kredisini Galerinin Akbank'ile anlaşması olduğu için akbank'tan çektik. Taksitlerinide mecburen bu bankaya yatırmaya başladık. Benim babam T.c Kıyı emniyeti gemi kurtarma işletmelerinde çalışıyor yani arada bir gemi kazası vs olduğu zaman İstanbul dışına hatta bazen baya uzaklara gidebiliyorlar gemileriyle. Herneyse aracın taksitinin geldiği bir gün beni aradı ve Sarıyer akbank şubesine git parayı yatır fazla vaktini almaz dedi. Neyse bende İki arada gittim parayı yatırmaya. Saat 13.30 gibi girdim arkadaşlar bankaya çıktığımda saat 17.00'dı. Saçma sapan işler yürütüyorlar bankada. Hadi tamam her bankada kendi bankasının kredi kartı olana öncelikli numara veriliyor fakat bu kadarda olmaz. Aldığım numara ile saat 16.30 a kadar bekledim. En sonunda kartıyla numara alan bir amcaya rica ettim banada numara alırmısınız diye parayı anca öyle yatırabildim.Gözünü seveyim İş bankasının vede Garanti'nin. Biz ailecek garanti bankasının kartlarını kullanıyoruz. Başka kart kullanmıyoruz. bir ara yıllık ücret alıcaz dedi garanti bankası hepsini iptal et dedik anında 3 ay 60tl bonus yüklediler vede ücret falan almadılar. :D

illet banka yaw aslında 2004 de laptop almak için kart çıkartıp akabinde geri kapattırmıştım adamlara bunu bile söylediğim halde kaydınız yok dedi herifler ya...birde en iyi bankayız diye reklam yapıyorlar...

eşim bankacı... ve 8-9 farklı bankanın kredi kartını kullanıyorum, hepsinin ilk teslimlerini süresi dolan kart yenilemelerini kurye aracılığı ile aldım buna Akbank da dahil...

kart yenileme de kurye ile gönderiyorlar zaten ama yeni başvurularda illa ki şubeden teslim ediyorlar bende bankacıyken mecburen hepsini kullanıyordum farklı bankadaki arkadaşlarla satış ayağına birbirlerimize kart çıkartıyorduk ama akbankta sistem değişmiş 2004 de real de standları vardı başvurdum kurye ile gelmişti şimdi neden böyle yaptılar anlamış değilim.

Resmi tefeciliğin adı= kredi kartı bankacılığı. adamın kanını son damlasına kadar emerler.

Bende İngiltere'ye gidecem için 1 ay önce Hsbc bank'a kart basvurusunda bulundum ordaki servis yetkilisi kartın 1 hafta içinde geleceğini söyleyip beni arayacaklarını söyledi o sırada İngiltere vizesinden sonuç çıkmayınca İngiltere işinden vazgeçtim aradan 2 hafta geçtikten sonra hesap açtığımda ki 100 sterlini çekmek için şubeye uğradığımda benim sormamla kartınız geldi dediler yarım saat beklememe rağmen ilgilnen olmadı 100 sterlini çektim kart hala şubede almayacamda alsınlarda başlarına çalsınlar annem işbankası emeklisi dayım işbankası biz yıllardır maximum kart kullanıyoruz memnunuz.

Akbank Bunu Ypmaz Şubedeki Elemanları Yapmış Bi Elemanın Sallamasi Komple Markayi Etkiliyo Haliyle..

normal şartlarda iade etmesi lazım card finansım vardı kart ücreti almışlardı aradım 444 ü kapatın kardeşim kartımı dedim kapattılar 5 dk sonra tekrar aradılar resmen ağladılar kapatmayın diye 3 yıllık kart ücretimi geri iade ettiler üzerine de ferdi kaza sigortası yaptılar heheheheh :):)

bende kapatacağımı söyledim şubenizden yapabilirsiniz telefondan olmuyo dedi ok dedim parayıda çektiğine göre bi kaç ay daha kullanırım yılbaşına doğru gider kapattırırım senelik kart parası vermek salaklık başka bişey değil :S

sadece 1 personel değil ki ilk başvurumu 3 hafta önce telefon bankacılığından da yapmıştım zaten

Geri