Ynt: AKÜ arızalamı
50 60 75 farketmeksizin aküler sıkıntılı.
50 60 75 farketmeksizin aküler sıkıntılı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 sanırım bununla alakalı elektrık tesısatında bı sıkıntı var zaten bu elektrıksel sorun opel ın genınde vareketen link' Alıntı:50 60 75 farketmeksizin aküler sıkıntılı.
sevko61 link' Alıntı:+1 sanırım bununla alakalı elektrık tesısatında bı sıkıntı var zaten bu elektrıksel sorun opel ın genınde var
aynisi benimki baba degisen 66 amper benimBÜLENT link' Alıntı:[img=448x600]http://img.tapatalk.com/d/12/11/22/amu9y3a7.jpg[/img]
Resimde Orjinal varta akü ve garantiden degisen aku
Bazi partilerde problem var zaten garantiden degisenlere 60 amper takiyorlar.
dogrudur abıeketen link' Alıntı:Şevket yenisi 1 yılı geçti tık demedi. Tesisattan olsa bu da gümlerdi. Bir parti akü sıkıntılı tahminimce. Kimlere denk gitmişse patlıyor öyle yada böyle.
recepakcay link' Alıntı:Arkadaşlar Cuma günü arabamı Opel Odak servisine götürdüm orda araba içeri alındıktan sonra çalışmadı akü takviyesi ile çalıştırdılar sorun ne dedim birşey açık kalmış dediler bugün saat 2 gibi aracımla evden çıkıp 3 km. yol yaptım park ettim 1 saat sonra geri geldim araç çalışmadı akü problemi ve direksiyon arıza ışığı yandı evim Bahçeşehir de Opel Erdemir otoparkına çektiler Pazar günü olduğu için baktıramadım ve arabasız kaldım.
Yarın servisten değişimini isteyeceğim itiraz ederler mi bu 2. ye oluyo sizce ne yapmalıyım.
Dizel araclarda 75 amper var ismailIsmailASL link' Alıntı:Yüksek amperli bir akü ile (en az 60) garantiden değişim isteyin bence