Akü Boşalması

Ynt: Akü Boşalması

Ankaradayım.Aracım 2011 Astra ECO Sport. Necvox Nav. takılı. Aracı aldıktan 2 ay sonra 8 gün kullanmadım ve aynı şekilde aracın aküsü bitti. Ara kabloyla çalıştırdık. Sonra geçen hafta bu sefer 2 günlük çalışmama sonrası aynı şeyi yaptı.Servisi çağırdım.Çalıştırdılar.Servisten bana söyledikleri,İnsignia ve yeni opel 'lerde 8-10 gün hiç araç çalışmazsa, akünün boşalmasının normal olduğunu, araçlarda yoğun dijital sistemlerden kaynaklandığını söylediler.Oldukça da iddealılardı.İnsignia sahibi bir arkadaşımın yurtdışına çıktığını 1 ay sonra aracını çalıştırdığında normal olduğunu söyledim.Getirsinler 1 ayda aracın aküsü, akü kutup başları sökülmeden bitmezse aracın fiyatını geri verelim dedi usta :) Benim araçtaki Necvox çıkışlarında bir sıkıntı varmış, onu değiştirdiler ve aracı teslim ettiler henüz 2 günden fazla çalıştırmadan beklemedim arabayı.Sonucu buradan yazarım size...

benim araçta da necvox var bu aralar yaklaşık 3 haftadır çalıştırmıyordum kar lastiği yok diye diğer aracımı kullanıyordum dün çalıştırdım astra yı ve sorunsuz bir şekilde çalıştı bir problem yaşamadım

navigas.yon takılırken bazı baglantıların yanlış yapılmasından kaynaklanıyor. Düzgün baglanırsa sıkıntı cıkmaz

astraowner link' Alıntı:
benim araçta da necvox var bu aralar yaklaşık 3 haftadır çalıştırmıyordum kar lastiği yok diye diğer aracımı kullanıyordum dün çalıştırdım astra yı ve sorunsuz bir şekilde çalıştı bir problem yaşamadım

Yukarıda anlattığım sorun üzerine 3 gün sonra denedim çalıştı.Benim anlamadığım ustanın akünün 8-10 günde bitmesi normal demesi oldu.Aynı usta 1 ay benim yanımda bıraksınlar arabayı kutup başlarını ayırmadan, çalışırsa parasını ben vereceğim dedi.Acaba üst düzey araçlarda da böyle birşey sözkonusu mu?

ne olursa olsun 8-10 gunde akü bitmesi imkansız
usta sallamış gercı boylelerıne usta bile denmez ama

kesin kaçak var benim araç muşta eksi 30 derecede 5 gün çalıştırma zırt diye alıyor sizin araba kaçırıyor bi yerlerinden :)

Geri