Akü'm bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Akü'm bitti

Hiç bir uyarı vermemesi gerçekten çok kötüymüş dağ başında falan kalabiliriz yani :/

Benim arac 2012 ustundeki 3. Akü.
Benzinli arabami aldik yoksa akülümü anlamadim valla.

Kitapçığında akü voltajı azaldığında bilgi ekranında 174 nolu kod gözükür diyor ama kimse karşılaşmamış sanırım.

B֜LENT link' Alıntı:
Benim arac 2012 ustundeki 3. Akü.
Benzinli arabami aldik yoksa akülümü anlamadim valla.
kahka536  kahka536
Abi yılın eprisi olmuş  kahka536

burakkarsli link' Alıntı:
Bülent abim bir de aracın kilometresini söyle de şenlenelim :)
Bu ay cok kullandim burak 9200 oldu.  011zaa

MeRt link' Alıntı:
Sağ ol Hasan abi.  :)
Benimki 75'lik değildi. Bildiğim kadarıyla 75 amper aküler dizellerde kullanılıyor.  ::)
3. akümü alırken bende amperi biraz yüksek tutacağım.  :)
ben 80 amp kullanıyorum s4 vardı onuda değişririp s6 aldım çok mükemmel dayanıklı ...akü markası ne olursa olsun 80 amp altında olmamalı

Bugün yeni aldığım 74 amperlik akümde bitmiş bulunmakta. Sanırım ki elektronik sistemlerde bir arıza var araç servise girecek ve elektronik aksamlar kontrol edilecekmiş. Sanırım şanssız bi olay yaşıyorum :)

janjan link' Alıntı:
Bugün yeni aldığım 74 amperlik akümde bitmiş bulunmakta. Sanırım ki elektronik sistemlerde bir arıza var araç servise girecek ve elektronik aksamlar kontrol edilecekmiş. Sanırım şanssız bi olay yaşıyorum :)

Geçmiş olsun. ֖nceki aracımda da böyle bir sorun mevcuttu. Sorunu akü'yü koyduğumuz yerin kapağına giden kablolardan birinin hafif yanması yapıyordu. Aküye giden kablolara ilk  olarak baksınlar. Tüm tesisatı kontrol etmeden önce.

Geri