Ynt: Alacağım 1.4 Sport için,bayiden en iyi fiyatı nasıl alabilirim?
aynı sorunun benzerini bende sizlere sormak isterim.bundan bir kaç ay önce aracı almak üzereyken bazı maddi nedenlerden dolayı bir kaç ay ertelemek zorunda kaldım ve çok şükür artık zaman geldi çattı bende artık manuel astra j 1.4 sport aracımı alacağım İnşallah.yaklaşık üç gündür opel sitesinden aldığım yetkili bayii numaralarıyla Ankara,İstanbul,İzmir bayilerinden ulaşabildiklerimin tamamından fiyat aldım.müsadenizle benim sizlere sormak istediğim bir kaç sorum var.
1-bayiye bizzat gitsem telefonda verdikleri fiyatlardan azda olsa düşerlermi.telefonla pazarlık pek etkili olmuyor ve satıcıda benim aracı alma konusunda yeterince ciddi olmadığınızı düşünebiliraraç.telefonla en uygun teklifleri aldığım bayilerden yüzyüze giderek biraz daha indirim alabilirim düşüncem doğrumu.
2-edindiğim izlenim kadarıyla araç tedariği konusunda biraz problem var.ya istediğimiz renk yok yada istediğimiz opsiyon mevcut değil.bu durumun aracın makyajlanacak olmasıyla bir ilgisi olabilirmi sizce.dün telefonda görüştüğüm bayiler ilgisi olmadığını söylediler ancak bu söylem ellerindeki stokları bitirmek amacıyla da olabilir diye düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba.
3-makyajlı kasanın ne zaman ülkemize geleceği hakkında bilginiz varmı arkadaşlar.yada şöyle söyleyeyim.aslında makyaj kısmında beni aracın dış görüntüsüyle ilgili değişiklikler ilgilendirmiyor.çünkü gerek aracın şuan ki güncel kasası,gerekse internette yer alan makyajlı kasasının görüntülerine baktığımda (ki o resim doğrumu onuda bilmiyorum,öyle farz ederek söylüyorum) kasada ahım şahım değişiklikler yapılmayacağını gördüm.araç zaten çok yakışıklı ve oturaklı bir araç olduğu için dışarıdan daha ne kadar güzel yapabilirlerki diye düşünüyorum
acaba makyaj olayında varsa kronik sorunlarını halletmiş olabilirlermi.yani siz değerli arkadaşlarım bana,şuan şu sorun var araçlarımızda ve çözülemiyor.makyajlı halini beklersen servisler tarafından çözülemeyen kronik bazı sorunlar (varsa) büyük olasılıkla halledilir ve beklediğine değer dermisiniz.soru biraz uzun oldu ama kusura bakmayın en iyi şekilde ifade etmeye çalıştım,umarım ifade edebilmişimdir
4-fiyat konusunda uygun bayiler hakkında bilginiz varsa bana önerebilirmisiniz.belki opel sitesinde bayilerin hepsinin iletişim bilgileri yer almıyordur ve sizlerin daha önceki tecrübelerinizle fiyat ve hizmet konusunda memnun olduğunuz bayiler vardır diye düşündüm.bu konuda yardımlarınıza ve önerilerize sonuna kadar açığım
birde kırmızı ve belirttiğim sport pakette araç bilen,duyan,haberi olupta söylemeyen varsa taş kesilsin
tabi şaka bir yana istediğim renkte araç olduğunu bildiğiniz bayi önerebilecek arkadaşlarım beni çok sevindirirler
sorum biraz uzun oldu kusura bakmayın ama sizlerin vereceği bilgiler benim için önemli.sizlerden öğreneceklerim aracı hemen almamı yada biraz daha ertelememi (
iki aylık erteleme bile beni fena yaptı,olursa öyle bir durum Allah yardımcım olsun) sağlayacak.vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ediyorum...