Alarm elektronik Beyni bozar mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xbaronnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
off topic yapmadan bişe sorabilirmiyim:confused: :confused: :confused:

bizim araba şuan garanti kapsamında ve ben desi veya cyclone marka alarm sistemi taktırmak istiyorum acaba garantisi bozulurmu??? yada opel bu alarm sistemi markalarını öneriyormu???:help:

Opel sadece kendi alarm sistemini öneriyor oda 400- ytl civarı...
Diğer tüm markaları taktırdığın zaman garanti kapsamı dışında diyor.. Garantiyi bozma gibi birşey yok bunu hem alarmın teknik servisi söylüyor hemde yetkili servis ama alarmın sebep olacağı bir arıza garanti kapsamından çıkıyor yanii alarmı takan kişininde işin ehli olması önemli arabanın tesisatına zarar vermemesi için.. :D

OpeLT' Alıntı:
Opel sadece kendi alarm sistemini öneriyor oda 400- ytl civarı...
Diğer tüm markaları taktırdığın zaman garanti kapsamı dışında diyor.. Garantiyi bozma gibi birşey yok bunu hem alarmın teknik servisi söylüyor hemde yetkili servis ama alarmın sebep olacağı bir arıza garanti kapsamından çıkıyor yanii alarmı takan kişininde işin ehli olması önemli arabanın tesisatına zarar vermemesi için.. :D

zaten benim istediklerimde 400 ytl.yanlız benim istediğim alarmlar full kimisi aracın durumu gösteren şekilde kumandalı kimisi sustalı hale gelebilen kumandasız,acaba opelin alarmıda böyle çok özelliklimi???

PoWeR_CaR_AsTrA' Alıntı:
zaten benim istediklerimde 400 ytl.yanlız benim istediğim alarmlar full kimisi aracın durumu gösteren şekilde kumandalı kimisi sustalı hale gelebilen kumandasız,acaba opelin alarmıda böyle çok özelliklimi???

...

fiyatı yüksek bulunca alarm ile ilgilenmedim .. o nedenle özellikleri hakkında bilgim yok :D

Geri