alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3ersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni ampül ve pili elektronik malzemesi satan yerlerden alabilirsin savaş abi; ben ampülü almıştım zamanında; pili bulamamıştım ,şoklayıp duruyordum; ama ankarada bulunur büyük ihtimalle; ampül 1.5v diye hatırlıyorum....
Sağol Halil. Bu tip piller genelde 3 V olduğu için tereddüte düştüm. Maden böyle bir donanımı var ben de çalışsın istiyorum. Yoksa çok elzem bir şey değil.

Sağol Halil. Bu tip piller genelde 3 V olduğu için tereddüte düştüm. Maden böyle bir donanımı var ben de çalışsın istiyorum. Yoksa çok elzem bir şey değil.

Savaş abi ampül yerine parlak yanan Beyaz LED tak. hatta istersen renkli tak.
Hem beyaz ışşık verir hem daha az enerji tüketir.
Eski oyuncak anahtarlık vs varsa birinden hiç aramadan sökebilirsin.

led-parts-02.jpg

key-led-02.jpg

key-led-03.jpg

key-led-04.jpg

key-led-05.jpg

key-led-01.jpg

Son düzenleme:
Sağol Cengiz. Bildiğim kadarı ile ledler yaklaşık 2 V. Resimlerde araya herhangi bir direnç konmamış gibi. Görebildiğim kadarıyla pil 3 V.luk. Benim anahtarda bulunan Varta'nın V625PX serisi pilin üzerinde volt değeri yazmıyor. Bu tip pillerin genelde 3 V. olduğunu göz önüne alırsak ledin direk bağlanması herhangi bir sorun yaratır mı?

Bişey olmaz savaş abi sen resimdeki gibi direkt bağla. 3V ile çalışır sorun çıkmaz.

Son düzenleme:
Sağol Cengiz.

vectra b lerde alarm a gerek yok bence motor kilidi var

sustalı anahtarlı alarmlar var onlara işi bilen ustalar anahtarın içine orjinal anahtar gibi immo yu entegre ediyorlar.

sustalı olmasın derseniz anahtarsız kapıların açılması kapanmasıyla yani orjinal anahtarla devreye girip çıkan alarmlar var cenmax ın falan zaten opelin çoğu serviside bu alarmları kullanıyor alarmı taktırmışken yan ürünlerinden nimetlerindende faydalanın cam kapama modülü falan bir sürü modülleri oluyor onlarıda yanında taktırın bari.

Bişey olmaz savaş abi sen resimdeki gibi direkt bağla. 3V ile çalışır sorun çıkmaz.
Pilin gücü ledi yakmaya yetmedi. Pil 3 V değilde 1,5 V'muş. Aynı boyda 3 V'luk pil bakıyorum. Bulursam resimlerini sizinle paylaşırım.

2025 veya 2032 serisi piller 3.2 volttur tüm saatçilerde ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz.

2025 veya 2032 serisi piller 3.2 volttur tüm saatçilerde ve kırtasiyelerde bulabilirsiniz.
Orjinal pille aynı boyut ve şekilde olması önemli. Diğer piller yuvaya oturmadı. Başka pilde denedim yanıyor ama lanet pil yuvaya oturmadı.:mad:

Geri