Aldığım tüm araçlardan çok çabuk sıkılıyorum ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genelde bir araca (bir tanesi istisna olmak üzere) en az 3-4 sene binerim, bu konudaki rekorum 17 sene ile 1975 model Rekord D'de. Şimdiye kadar en az süreli bindiğim araç ise (6 ay) Hacı Murat oldu, onun nedeni de ekonomi profesörümüz T.Çiller'in aldığı ekonomik kararlar yüzünden :(.

Gündüz kandilini hazırlamayan gece karanlığa razı demektir...

valla haklisin ama , insanoglunun gozu doymuyor, arabama binen herkes hayran kaliyor, ama ne bileyim iste :)

dediğiniz gibi ah bu insanoglu :)... e60 kasa ya e60 kasa :) ben e39larına hayranım ve hedefimde o ondan sonrada e60 kasa tabi yasım genc ve bulundugum ülkede araclar türkiyeye göre ucuz olunca (2.elleri) pekte hayal degil yeterki insanda istek olsun ve saglık... 5.30 d sizinki 218 beygirlik olanımı yoksa 231 beygirlik olanımı? birde yakıtı nasıl çekişini ASLA SORMAM :) bence o agırlıktaki o güçteki bi arac için idealdir

genelde halk dilinde buna arap yağı bol bulunca..........sürermiş deriz. :rakir:buna bende dahilim :maden:

insan, kendinden zenginlerle gezerse fikri, kendinden fakirlerle gezerse şükrü artarmış. ben birşey almadan önce çok düşünürüm ihtiyacım var mı diye.

benzeri bir durum bendede var belirli araliklarla yapilan degisikliklerle 2-3 yil kadar kullanabiliyorum sende eger arabayi satmani gerektirecek ciddi bir sorun olmadiginda benim gibi arac üzerinde degisiklik yaparak süreyi uzatabilirsin.

ben de aynen araçta yaptığım bazı değişikliklerle bile en fazla 2 sene biniyorum bir arabaya. gerçi 2 senede 45-50 bin km. bindiğim için km'ye bakınca az da sayılmaz :)

psikolojik olarak "araba bir yerden bir yere gitmeye yarayan bir araçtır sadece" falan diye kendimi tutmaya çalışıyorum bir de yaptığım masrafları aklıma getirip daha binmem lazım diyorum dayanıyorum :)

senin durumunda olanların yapacağı en iyi şey ikinci el alıp kullanıp satmak

Geri