walla bilmiyorum ben copy/paste yaptım. yasak olduğunu biliyorum ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimisi 220/225max süret ne yapıo bu gsı'lar
:good:Madde 13
13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.
ağzına sağlık fatihim çok haklısın tebrikler çok doğru bi detaya ayak basmışsın çok ama çok haklısın böyle olursa polemik de olmaz ok.:good:Bence bu tür illegal olayları yazacak arkadaşlar yazmaya başlaker '' Geçen gün trafiğe kalalı alanda'' diye başlasınlar konulara..Ne bilecek burdakiler kapalı alanmı açık alanmı..856 tane mod var sitede,hangisi karışacağını şaşırıyor baksana..
vallahi abi ne yalan söyleyeyim ben boşluğu bulduğum her an yapıştırıyorum yoksa istanbul trafiğinde egzostunu takan,aracını alçaltan her apaçi yanıma gelip musallat oluyor e ben de mecbur yetişemesinler diye makassız bir müddet önümü boşaltıyorum sonra da ALLAH ne verdiyse kasıyorum zaten aksi durumda gidişi meraklıları tarafından bilinen calibra,astra gsi,honda,peugeot,nissan,seat... vs. arac sürücüleri hadi onlar da olmadı kangoo,volkswagen cady,ford connect,volkswagen transporter,mercedes vito sürücüleri yavaş giderseniz şayet coşuyorlar ve işi abartarak tacize kadar götürüyorlar,tampon tampona gidiyorlar hal böyle iken bu saatten sonra da kurda kusa yem olacak halımız yok herhalde o yüzden biri musallat olursa genelde uymamaya calışıyor çok gaza getirirlerse de basıp gidiyorum şimdi burada etik kurallardan bahsedip yalan söyleyecek halimiz yok coğumuz da bu şekjilde davranıyoruz birbirimizi kandırmayalım,arkadaşımızı da boş yere eleştirmeyelimya arkadaşlar arada boş yolda sizde aracınızı denemek için birazda olsa gaza dokunmazmısınız trafik olmadığı durumlarda buda onlardan biri sanırım alfada sıkı alettir 2 litredir muhakkak + yazılımıda varsa tabiiki gelmesi doğal nede olsa 150 ps de olsa std bi araca sahipsin en iyisi bu araçları drag organizasyonlarında denemek hem herkezde görür
konuyu daha fazla uzatmamak lazım form kirliliği olmasın diye sonuçta her 2 araçta denk araçlar gerisi plotaja kalıyor.
burda abdullah arkadaşımızda kaldıki gazladım ektim bastım vs gibi terimler kullanmamış sadece denedik demiş astra ile denemek için 2 kere düşünmek lazım