26 Tem 2010 Konuyu Başlatan #11 F fastcarandman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2010 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et teşekkürler herkese..fakat hala fikirlerinizi ve düşüncelerinizi istiyorum,değerlendirmeye çalışıyorum..
teşekkürler herkese..fakat hala fikirlerinizi ve düşüncelerinizi istiyorum,değerlendirmeye çalışıyorum..
26 Tem 2010 #12 murattarum Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Tem 2007 Mesajlar 531 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et elegance için fiyat normal ama sorunu yoksa ,iyi baktırmak lazım,yalnız astranın konforunu,rahatlığını görünce daha önce niye almadım diyeceksiniz.
elegance için fiyat normal ama sorunu yoksa ,iyi baktırmak lazım,yalnız astranın konforunu,rahatlığını görünce daha önce niye almadım diyeceksiniz.
28 Tem 2010 Konuyu Başlatan #13 F fastcarandman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2010 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için
28 Tem 2010 #14 ern1402 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 6,083 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ASTRA ı ıyı kontrol edın boya kaza yoksa alınabılır aksi bir durum olursa elinizdekinden olmayın derim.
ASTRA ı ıyı kontrol edın boya kaza yoksa alınabılır aksi bir durum olursa elinizdekinden olmayın derim.