Ynt: Alınık egzoz ucu
Ben kendi adıma tek çıkışan yanayım her zaan. (
Ben kendi adıma tek çıkışan yanayım her zaan. (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğan abi senden bunu bekliyordum ne zaman konuyu görürde birşeyler uydurur diyordum on numarasın vallaGNSpower link' Alıntı:Ben kendi adıma tek çıkışan yanayım her zaan. (
valla ekleri bende spariş verdim bekliyorum inşallah sizin önce gelirde hemen söker bana satarsınızonur.ckmk link' Alıntı:Siz benim herşeyimi bekliyorsunuz valla daha body kitler nasıl duracak diye bekliyoruz
Neden sökeyim bakın bu olmadıEmrah64 link' Alıntı:valla ekleri bende spariş verdim bekliyorum inşallah sizin önce gelirde hemen söker bana satarsınız
Doğan abi yakıtı etkiledi mi ?GNSpower link' Alıntı:Ben kendi adıma tek çıkışan yanayım her zaan. (
egzoz ucunu satılıga cıkarmayacakmısınız ? onun icin sökersiniz dedim yanlış anlasışma var sanırım ben egzoz dan bahsetmiştimonur.ckmk link' Alıntı:Neden sökeyim bakın bu olmadı
Evet yanlış anlaşılma oldu bende body kitlerden bahsediyorsunuz sandımEmrah64 link' Alıntı:egzoz ucunu satılıga cıkarmayacakmısınız ? onun icin sökersiniz dedim yanlış anlasışma var sanırım ben egzoz dan bahsetmiştim
onur.ckmk link' Alıntı:Doğan abi yakıtı etkiledi mi ?
Performans olarak etkiledi mi peki abi ?GNSpower link' Alıntı:Active Select yakıtı etkilemeyi kimseyle paylaşmaz. Motora bile benzin kalmıyor yakacak, gariban egzoz dış kapının dış mandalı Active Select için. ((
onur.ckmk link' Alıntı:Performans olarak etkiledi mi peki abi ?