allah acil şifalar versin cengiz çavik...

Cengiz abi Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.Geçmiş olsun.

allah yardımcınız olsun acil şifalar

Allah yardımcınız olsun Cengiz Abi çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah

Geçmiş olsun abi.Allah acil şifalar versin.umarım en kısa zamanda atlatırsınız zor günleri

Cengiz abi Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.Geçmiş olsun.
Amin ,çok teşekkür ederim arkadaşlar, eksik olmayın.

Çok cok gecmıs olsun umarım duzelir

cengiz abi takipteyiz iyi haberlerini bekliyoruz..

Çok cok gecmıs olsun umarım duzelir
teşekkür ederim Eren,evet umarım iyileşir.

cengiz abi takipteyiz iyi haberlerini bekliyoruz..
sağol Emrah,eksik olma kardeşim, yutkunma sorununu anlamak için cerrahpaşaya gelişmiş bir görüntüleme cihazına sevk etmişlerdi az önce cerrahpaşa radyolojide görüntülemeyi yaptırdık perşembe günü sonuçları alacağız inşallah kalıcı bir arıza değildir...

teşekkür ederim Eren,evet umarım iyileşir.

sağol Emrah,eksik olma kardeşim, yutkunma sorununu anlamak için cerrahpaşaya gelişmiş bir görüntüleme cihazına sevk etmişlerdi az önce cerrahpaşa radyolojide görüntülemeyi yaptırdık perşembe günü sonuçları alacağız inşallah kalıcı bir arıza değildir...

insallah abi.. biliyorsun 5 ay kadar önce bende babami kaybettim bu konuyu her gördügümde icim sizliyor. Allahim sevdiklerimizi bizden ayirmasin..

insallah abi.. biliyorsun 5 ay kadar önce bende babami kaybettim bu konuyu her gördügümde icim sizliyor. Allahim sevdiklerimizi bizden ayirmasin..

basınız sagolsun :(:(

biliyorum kardeşim,biliyorum ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Geri