Cengiz abi Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah yardımcınız olsun acil şifalar
Allah yardımcınız olsun Cengiz Abi çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah
Geçmiş olsun abi.Allah acil şifalar versin.umarım en kısa zamanda atlatırsınız zor günleri
Amin ,çok teşekkür ederim arkadaşlar, eksik olmayın.Cengiz abi Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.Geçmiş olsun.
teşekkür ederim Eren,evet umarım iyileşir.Çok cok gecmıs olsun umarım duzelir
sağol Emrah,eksik olma kardeşim, yutkunma sorununu anlamak için cerrahpaşaya gelişmiş bir görüntüleme cihazına sevk etmişlerdi az önce cerrahpaşa radyolojide görüntülemeyi yaptırdık perşembe günü sonuçları alacağız inşallah kalıcı bir arıza değildir...cengiz abi takipteyiz iyi haberlerini bekliyoruz..
teşekkür ederim Eren,evet umarım iyileşir.
sağol Emrah,eksik olma kardeşim, yutkunma sorununu anlamak için cerrahpaşaya gelişmiş bir görüntüleme cihazına sevk etmişlerdi az önce cerrahpaşa radyolojide görüntülemeyi yaptırdık perşembe günü sonuçları alacağız inşallah kalıcı bir arıza değildir...
insallah abi.. biliyorsun 5 ay kadar önce bende babami kaybettim bu konuyu her gördügümde icim sizliyor. Allahim sevdiklerimizi bizden ayirmasin..
biliyorum kardeşim,biliyorum ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...insallah abi.. biliyorsun 5 ay kadar önce bende babami kaybettim bu konuyu her gördügümde icim sizliyor. Allahim sevdiklerimizi bizden ayirmasin..
amin teşekkür ederim.geçmiş olsun Allah acil şifalar versin