Allah kimsenin bşına vermesin

ama yol çevre yoluydu o arabanın bizi sağdan sollaması doğrumu bide önümüzde boştu

ama yol çevre yoluydu o arabanın bizi sağdan sollaması doğrumu bide önümüzde boştu
yolun adı ne olursa olsun.birinci kural kavşaklara gelirken hızımızı düşürmemizdir.üstelik aynalarını kontrol etmelisin ve diğer sürücülerin hareketlerinide tahmin etmelisin.herkes kavşağa 80 le sağdan soldan girerse ne can kalır nede mal.biraz örnek teşkil edelim.özen gösterelim hayatlarımıza.

amada ne olursa olsun abi sen haklısın bi söz var hız felakettir diye ne doğru ben bunu öğrendim

dönme işi sakat.. öndeki aracın her an durabilceğini hesaba katmak gerekli her zaman... özellikle sokak aralarında dönüo gibi sanarsın zıınk die durabilir.. çocuk atlar karşıdan araba gelir durur yani adam.. babamın bana özellikle dikkat et dediği bi kaç şeyden biridir bu.. ama tabi sizinki sokak arasında deil çevre yolunda olmuş.. bela gibi gelmiş sağdan demekki vectra.. çok geçmiş olsun adama böle kza yaptırıolar işte malesef...

Seninde başlığa yazdığın gibi Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin. Geçmiş olsun......

büyük geçmiş olsun

hemen hemen aynısı bizim arabaya olmustu.emin ol fazla üzülmemiştim.kasko yapar bişi olmaz bize bişi olmasın.

Geri