Arabanın üzerinde eğlence için ses sistemi var genellikle baslara yaptırdığım ek bir parça ile (bass kontrol ünitesi) en kısığa yakın kullanırım ses'e hafif renk karsın yeter. Eski arabamla caddede güm güm güm parmakla gösterilir cinsten çok amelelik yaptım acayipte eğlendiğim yıllardı ama bu yaşları çok geçtim.
Üzerine eklediğim 8000 k philips xenonlar ile geceleri mora kaçık şekilde geziyorum. arabanın üzerinde yapılan düzenli boya koruma ve bu xenonlar ile araba bam başka duruyor.
Hava filitresi ise sürüşe fena keyif katıyor. Corsa gsı veya vtı ın sesini tutamaz ama genede tatminkar bir ses var. hava filitrsini takarken soğuk hava alabilmesi için çok uraş verdik şimdilik sıkıntı yok ama yazın kesin sökerim.
Tabi en büyük değişikliği arabayı alırken GTC yi tercih ederek yaptım
Gel gelelim yapmadığım değişiklerde en çok tepki gördüğüm beş özelliğe.
1- Farlar herkez mercekli angel far al diyor. Arabada zaten çok güzel mercekli farlar var o farları alabilmek için sıfırken iyi fark verildi. Araba zaten bir çok xenon amüpünde bile hata ışığını yakıyor farları değiştirsek küllem zarar.
2- Yay konusu ki üzerimdeki en çok kaskı bu konuda var. Yanlışım yoksa araba normal hp lere göre fabrikadan 6 cm daha alçak gerci hoş daha da alcak olsa çok şık olur. bu konudaki sıkıntım sport2 ids+ özelliği tek tuş ile odun gibi sürüşe sahibim istersem esp yi kapatıp ideliğim gibi kullanırım. Korkum taktıktan sonra bu özelliklerin çöp olması zaten fabrikada bu tip sürüş keyifini verebilmek için mühendisler çok kafa yormuşlar. sonradan ilave bu özellik çok büyük ihtimalle zarar getirir.
3- jantlar. arabanın orjinal jantlarını çok seviyorum değiştiricek olsam gene aynı tipte 16 değilde 17 olurdu. Gönlümde zenci işi 21'' yatıyor ama malum takınca benzin tüketimi ve performans anında çöp.
4- chip benim arabamda zaten chip var sayılır tek tuş ile araba tüm gücünü yere vermeye çalışıyor vites değiştirirken hiç gaz kesmeden sara sara ilerliyor (bu konuyu yürütürken aytekin abi tecrübe etti
) eğer istersen drag için uygun yardımda bulunuyor veya esp yi kapatıp yanlamana imkan veriyor işin ucunu kacırırsan esp gene devreye giriyor. odun gibi sert sürüş vs. vs.
5-Eksoz cam filimi konusu. Evim Capito'lün tam arkasanda ve evime gelirken ya ilahiyat fakültesinin önünde yada opet e gelmeden opelin önünde çevirme olur. konumum itibari ile bu işler çok zor. gece dışarı çıkınca caddeki çevirmelerse cabası eski arabamda bu konuda çok çektim. Zaten tüm gtc ler cam filimli ben koymadım modifye sayılır bu da işin tatlı şakası.
Arabada zaten bir çok modifiye fabrikadan düşünülmüş.
Kendi zevkim konusuna gelice değişiklikleri yapmak için yapmam farklı olmak için yaparım şu an üzerinde bu tip bir durum yok ama yapıcak olsam her açıdan tr olmuyan beni farklı göstericek işlemler yapmak isterim.
Yazımdaki hatalar için şimdiden özür dilerim.