Alman mucizesi Opel Astra GTC.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Can abi biz senin arabanı böyle seviyoruz boşver söylenenlere kulak asma :D . Ayrıca sport tuşunun marifetlerini ve hava filtresnin sesini 29 ekim akşamı tattım :D Allah kaza bela vermesin. Cam filminide boşver kalabalık yoldan akşam karanlığında geri geri çıkmak çok zor bi hal alır :D

bence süper araban cam filmi yaptırsan dahada güzel durur beni çok çevirdiler cam filmine bişey demediler polisler farlarında merceklerinle oynama derim süper zaten farların özellikleri kaybolmasaydı kesin yay al derdim ama boşver böylede süepr ALLAH nazardan korusun... MAŞAALLAH

ben bu arabayı goruyordum :D cidden filmsiz olunca daha bellı oluyor :D güle güle kullan abi allah kaza bela vermesın...

Hepinize teşekkür ederim ne yalan söyleyim güzel yorumları okumak beni biraz şımartıyor :D

ben bu arabayı goruyordum :D cidden filmsiz olunca daha bellı oluyor :D güle güle kullan abi allah kaza bela vermesın...

Fatih madem görüyorsun istanbulda olduğun zaman ses etsene ara ara anadolu yakası olarak toplanıyoruz. tanışırız.

Allah kaza bela vermesin. Maşallah. Ekstra şeyler için para harcamana ne lüzum var. Araban zaten çok güzel. Hem ayın otomobilini kazanmasan ne olur? :)

Maasallah Can , iyi gunlerde makas atmadan kullanman dilegiyle :)
Bence eksigin irmscher panjur
Can , yuksek ihtimal sende biliyosundur.
Illa fılm yaptırırım dersen :)
Cevirme icin askerlik subesini gectikten sona BP nin hemen dibinden saga donup ,ilk sola dondukten sonra ordan da duz devam edip capi nın arkasına cıkarsın :)

Geri