Ynt: almanya opelden lpg ye gelen cevap
ah lpg belamısın sen
ah lpg belamısın sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Sanki bu araclar bursada yapiliyor siz degilmisiniz kardesim bu araclari yapanlar
Kisaca gidin sanayiye yaptirin demisler
molev link' Alıntı:Valla arkadaslar bende astra 1.6 edition at sahibi olarak ilk 5 bin km de dayanamayıp tüp taktırdım tüpün markasıda brc
su ana kadar hiçbir problem yasamadım aksine benzinli ile tüpün arasındaki farkıda anlamadım arac benzindedfe 185 -190 vuruyo gazdada aynı deviri 3k da tuttumuda bircok dizel aracı solluyo :/ memnunum hani
üretim farkı varmıs o araçlarda subaplar ve yatakları güçlendirilmiş olarak üretiliyomuş yani lpg'ye uygun şekildeRefik link' Alıntı:Merhabalar lpg konusunda bir sorum olucaktı. Gördüğüm kadarıyla almanyada benzin lpg çıkıslı astra'lar var (Autogas 1.4 LPG ecoFLEX, 103 kW (140 PS), Manuelles 6-Gang-Schaltgetriebe. Merak ettiğim almanyada kullanılan lpg sistemi ile türkiyede kullanılan lpg sistemi arasında bir fark var mı? Forumu takip ettiğim ve anladıgım kadarıyla lpg ile ilgili sorunlar çıkabiliyor araclarınız da. Bu konuyu merak ettim.
5000 de iken taktırdım su an 30000 bin'e geldi 1.500 tl ye taktırdım... 25 bin km sorunsuz sıkıntısız..yağmur06 link' Alıntı:ne kadara tktırdınız ve kaç km yaptınız taktırdıgınızdan bu yana