almanyadan bana bkim yardımcı olabilir...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://cgi.ebay.de/Tuning-Chip-Opel...ryZ40186QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
linkte görüldüğü üzere aracıma veya araçlarımıza uygun olarak hazırlanan chipler mevcut. motor ve araçla ilgili bilgiyi aldıktan sonra ürünü gönderiyorlar acaba almanyadan bir arkadaş bunlar için bana yardımcı olabilirmi.

sanırım 39 € hemen al fiyat

teşekkürler.

Almanya dan birine gerek yokki.Kendin direk alabilirsin en fazla 5-10 Euro kargo tutar.

bildiğim kadarıyla 100 doların altında ki parçalarda gümrük wergiside yok. Olmadı bi şansımızı deneyelim ama ebay da bazı satıcılar Türkiye ye mal yollamıyorlar

berat istersen alıcı ile irtibata geçip türkiyeye ürün gönderip göndermediğini öğrenebiliriz bunlar ingilizcede bilirler ne dersin (bu arada müşteri ile irtibata geçtim ingilizce bilmediğini bildirdi almanca bilen birisi lazım sana)

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim almanca bilen birileri varmı sitede
bi yardımcı olsa.

bendede almanca yok ben almanyadan birini ararkenki amacım hem anlaşması kolay hemde Türkiye ye parça yollamayabilirler düşüncesindeydim.

slm istedigin chip alip ben sana gönderebilirim,ama39€ chip bide bildigim kadariyla en az 25€ posta ücreti(emniyetli pakette gönderiyorsun) yani kaybolma ihtimali yok,bide ulasim vs nasil olacak,

siteyi bir güzel süzdük arkadaşlar belli beyin kodları belirtmiş adamlar fakat benim arabanın beyin kodunda bir harf farklı onun içinde yazılım varmı diye mail attık cevap bekliyoruz herkese çok teşekkürler....

Geri