- Konuyu Başlatan
Aslında arkadaşların da yorumladığı gibi aracım az yakıyor. Bunu da iyi bir bakıma ve gaz ayarına bağlıyorum ben kesinlikle. Ama canım sıkkın olduğu zamanlarda alp başını gidiyor bu tüketim oranı. Bir önceki aracımda LPG vardı Atiker marka. Arabanın teklemesinden bir türlü kurtulamadım. İşin enteresanı da arabam tüpde değil de benzinde kullandığım zaman daha da bir tekliyordu. Enteresan di mi? Anladım ki bobinlerden, bujilerden enjektörlere kadar dağıtmış arabayı. Canı çıkmış anlayacağınız, ben de yaptırıp sattım ne yapayım. Araba da araba demeye bin şahit ister zaten " Ford KA City " 10 kuruş yakıyordu uzun yolda 170 ile giderken... O kadar çıkıyor mu demeyin çıkıyor. Taa Şırnak'tan Bolu'ya gittim o arabayla Akıllara zarar anlayacağınız. Şimdi Opel'imle de az yakıyorum ama ne bileyim bu zamlar durmayacak gibi.
Bu hidrojen olayını da ilk kez duydum. Hadi taktırdık diyelim. E nereden doldurtacağız ki daha sonra ona hidrojeni. Ben hiç yol kenarında hidrojen pompası görmedim.
Bu hidrojen olayını da ilk kez duydum. Hadi taktırdık diyelim. E nereden doldurtacağız ki daha sonra ona hidrojeni. Ben hiç yol kenarında hidrojen pompası görmedim.