Arkadaşlar aracı bir özel servise gösterdik ilgilendiler sağolsunlar her yeri kontrol ettiler daha önce aynı sorunlarda dolayı götürdüğüm yerlerden farklı olarak sürekli ben rahatsız eden motor vuruntusu ve zırıltıyı ben kaderimin bir parçası olarak görmeye başlamışken usta kendisi motor kulakçığında arıza olabilir dedi onun dışında zırıltı içinde eksoz susturucuda sorun olabilir dediler.Neticede ön arka kontrollerinden sonra çıkan liste ve verilen fiyatları sizinle paylaşmak istiyorum.
Sol Salıncak :120 Alman malı
Sağ Salınca :120 Alman malı
Sağ askı rotu : 40
Sol askı rotu :40
Sol Rot başı :50
Arka disk :140
Arka balata :70
Rot balans :40
Eksoz susturucu kontro edilecek.
Ön motor kulağı sökülüp parçacıya götürülecek net fiyat yok.komple değişirse 175 lira olabilir burcu değişirse 20 lira civarında olabilir dendi.
İşçilik 150 lira
fren disklerini torno yaptırıyolar dedim.Tornada yapılıyor ama inceliyor risklidir zaten 2 si 140 lira dediler.
Bende netten ufak bir araştırma yaptım bosh marka fren diskleri gördüm 100 lira takımı.Bundan yola çıkarak tavsiye edebileceğiniz orjinal yedek parçacı yada farklı bilgi deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Sol Salıncak :120 Alman malı
Sağ Salınca :120 Alman malı
Sağ askı rotu : 40
Sol askı rotu :40
Sol Rot başı :50
Arka disk :140
Arka balata :70
Rot balans :40
Eksoz susturucu kontro edilecek.
Ön motor kulağı sökülüp parçacıya götürülecek net fiyat yok.komple değişirse 175 lira olabilir burcu değişirse 20 lira civarında olabilir dendi.
İşçilik 150 lira
fren disklerini torno yaptırıyolar dedim.Tornada yapılıyor ama inceliyor risklidir zaten 2 si 140 lira dediler.
Bende netten ufak bir araştırma yaptım bosh marka fren diskleri gördüm 100 lira takımı.Bundan yola çıkarak tavsiye edebileceğiniz orjinal yedek parçacı yada farklı bilgi deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.