Çok geçmiş olsun.bizde Sakarya'da bu tip ustalardan muzdaribiz...Usta konusunda benimde başıma buna benzer bişey geldi.Yağ değişiminden sonra araba rampa aşşagı bir tekeri kaldırımda bir tekeri Asfaltta 1 hafta yattı ve bir hafta sonunda çalıştırdığımda şiddetli silkeleme ve çok fazla mavi duman attıı..bunu 2 defa yaptıı...her zaman gitiiğim yere gittim..sanırım yağı fazla koydunuz Çubuktada gösteriyor dediimm..hayır imkansız dediler..(benim düşüncem fazla yağ dışarı atıldı)...sonra abi senin dediğin sorunlara göre senin conta gitmiş dediler..Ee ne olacak şimdi soruma karşılık motoru söküp bakıcaz kapalı kutu dediler..En az 600 en cok duruma göre 1500 olur dediler.. bende yok biraz bekleyeyim dedim param yok dedimm..Sanırım 6 ay olmuştur hala biniyorum arabama ..
işin tuhaf tarafı Bunların büyük usatalarına bak bana motor açtırcaktınız hala biniyorum dediğimde..''olabilir böyle hatalar dedii..Bende ama senin olabilir dediğin hata benim yok yere 1500 tl me mal olacaktı dediimm...o gün bu gündür problem yaşamıyorumm hamd olsun... Ama hala bir ustam yok...

Son düzenleme: