Merhaba arkadaşlar. Bi arkadaşım puntosu olduğu için bi foruma üye. Nedense o forumdaki insanların gözünde punto bambaşka. Tamam kabul ediyorum en güzel araba insanın kendi arabasıdır ama paylaşımları görmeniz lazım. Mesela arkadaşlara göre fluence araba önü çok dar kafası!! değiyomuş tavana test eden arkadaşın. 1.6 dizel astra parça kalitesi ve performans yerlerdeymiş onun yerine 95hp punto çok daha iyiymiş nedense. Vw grubu arabalar içler acısıymış. En son rastladığım konunun içeriğini görünce yok artık diceksiniz
Ya anlıyorum opel vw renault tamam bir yere kadar anlarımda bu nedir ya aman tanrım dedim
Hepimizin arabası çok güzel arkaşlar fiat puntoda çok güzel astrada golf leon vectra şahin kartal 3.20 c180. Ama biz böyle opel en iyisi gerisi yalan tarzı kafalar yaşamayalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ya anlıyorum opel vw renault tamam bir yere kadar anlarımda bu nedir ya aman tanrım dedim
Hepimizin arabası çok güzel arkaşlar fiat puntoda çok güzel astrada golf leon vectra şahin kartal 3.20 c180. Ama biz böyle opel en iyisi gerisi yalan tarzı kafalar yaşamayalım
Sent from my iPhone using Tapatalk