- Konuyu Başlatan
Alt takimlar komple yenilenio..
SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozellikle sicaklarda viraj demiri lastikleri her türlü yolda ses yapiyordu!!hocam parça fiyatları ve işcilik ne kadar hallettin. fiyatlarını da belirtirsen en azından bize de yakın zamanda ne kadar masraf acacak bilelim.
birde ses gıcırtı özellikle kasislerden geçerken konforu nasıl oldu ?
Ozellikle sicaklarda viraj demiri lastikleri her türlü yolda ses yapiyordu!!
Amartsör ler bozuk degildi sadece direnci biraz azalmisti keyfe keder oldu biraz .
Salincaklarda hafif bosluk çıktı
Z rotun biri sarmiş.
On amartsör 185tl/Ad Gm
Arka amartsör 145tl/Ad Gm
On z rotlar 17tl/Ad Delphi
On ve arka viraj lastigi 7tl/Ad Gm
Salincak 160tl / Ad Delphi
Iscilik akrabamin dukkani bende calistim vermedim..
Takribi 200 tl civari alirlar ama
Araci daha test etmedim açıkçası islerim var direk ofise gectim
Daha once plastik malzemeler trim sesi ve izalasyonla la ilgili bir calisma yapmistim..eyvallah hocam,
Testlerinin sonucunda değiştirmeye değecek kadar iyileşme var mı merakla bekliyorum.
Teşekkürler tolga;Emikot vb uygulama yapmadim sadece plastik trim sesleri yok etme amaçlıTakım olarak gm taktırdım ben de amortisörleri arkalar tamamen patlaktı.ilk izlenim olarak arkada römork varmış gibi hissetmiştim ben aracı asfalta resmen yapıştırıyor ve kayganmış gibi bir his var araçta olumlu anlamda.araç sarsıntısı yok oluyor ve opelin kendine has yol hakimiyeti.bence vectra c ye gm dışında kullanmamalı.elinize sağlık abi doğru karar.fren ve ses izolasyonu hakkında resimli paylaşımın olursa iyi olur aslında merak ettim
Sony Z5 ile gönderildi