Bülent abi elektrik beslemesini vites altından alırsan kapıları her açtığında yanar fakat gündüz farlar Auto mod'da iken bir süre sonra söner. Parklar açıldığında gündüz yanar. Gece farlar hangi konumda olursa olsun yanar.
Bu pek önemli değil, asıl uygulamam şu ve sana da tavsiye ederim:
Tavan lambalarından hat alarak 3 ışıklı şerit led ile normal ayak aydınlatması yaptım. O aydınlatmanın hemen yanına vites altı ledlerden aldığım hat ile ayrı 3 ışıklı ayrı bir aydınlatma yaptım. Kapıları açınca tavan lambası ile birlikte 3 + 3 olmak üzere 6 led yanıyor ve güçlü bir ışık oluyor kapatınca ise tavan lambasına bağlı 3 led sönüyor ve sadece vites altı hattından gelen 3 led yanıyor. Dışarıdan bakıldığında kapıları açınca çoğalan, kapatınca azalan tek bir ışık gibi algılanıyor.
Bu arada NAVI olayına değinen arkadaşlar için yanıtlayayım: Piyasadaki mevcut NAVI'lerin çözünürlüklerini ve bilhassa işlem hızlarını pek beğenmiyorum. NAvı önemli değil, hızlı olsun sadece renkli ekran olsun diyorum ve H kasada olduğu gibi yüksek çözünürlüklü, hızlı CID ekran düşünüyorum. J kasa için var ama henüz yaygınlaşmadı ve niteliğine göre fiyatı yüksek.