american parklı logosuz panjurlu astra g :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlız bu çamurluk sinyalleri ile muayneden geçemiyorsunuz :D güle güle kullanın güzel olmuş...

asaletli olmuş güle güle kullanın sislerde ayrı bi hava katmış maşallah

Sisler çok yakışmış.Araçta gayet şık duruyor.Sisleri nerden temin ettiniz yazarsanız iyi olur bende düşünüyorumda.

Sinyali yakınca nasıl oluyor şimdi? Sinyalin içindeki ampul normal yanıp sönüyor mü? Yoksa parklar için sinyalin içine başka bir ampul mü yerleştirdiniz? Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Vectra B'de de güzel durur heral :)

aracın hem sade hem sportif hemde tatlı bir araç olmuş başka bişeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum güle güle bin kazasız belasız cezasız sürüşler:]

amerıkan sınyal modulu varsa aynı anda yanıp sonuyosa gecıyosun sıslerde xzenon varsa gecıyosun ferrarı korna varsa bıle bırsey demıyolar gecen hafta arkadasın arabayı gecırdık uzun kısalarda xzenon olmadıktan sonra problem olmuyor bırsey anlamadım tuvden

Ellerine kollarına emeğine sağlık çok güzel olmuş valla.Yalnız arabada CD jantları var editionun jantlarına noldu?
cd jantlarını ilk sahibi alırken degiştirmiş bu jantlarda almıs hocam orjınal hali bu :)
Bende çok beğendim araba böyle sade olunca ayrı bir güzel oluyor şu amerikan parkları nasıl bağladın biraz bahsetsen :) Arıza lambası yakma ihtimali var mıki?
bizim kalfa bagladı cift duyulu ampul ile arıza lambası yakma gıbı bır sansı yok :)
Sisler çok yakışmış.Araçta gayet şık duruyor.Sisleri nerden temin ettiniz yazarsanız iyi olur bende düşünüyorumda.
sisler kendi orjınal sislerim sizinkinde yokmu? yoksa bile gidin alın 30 tl tanesi depo marka
Sinyali yakınca nasıl oluyor şimdi? Sinyalin içindeki ampul normal yanıp sönüyor mü? Yoksa parklar için sinyalin içine başka bir ampul mü yerleştirdiniz? Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Vectra B'de de güzel durur heral :)
hocam icinde cift duyulu ampul var sinyaller daha canlı yanıyor parklarda böyle sinyal verdıgınde sönmeden daha canlı bır sekılde sınyal verıyor evet gzl durur farlar birbirine yakın vectra ile :)

ayrıca hepinizde teşekkur ederim arkadaslar bencede arac böyle sade ve gzl oldu benımde cok hosuma gıttı baglatalı iki gun oldu trafıkte butun astra sahıplerı sordu toplam 5 yada 6 kısı oldu :D

Geri