valla güzel duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurt.ibrahim' Alıntı:Corsa Distorsiyon acı reçetenin gerçeğini yazmış .Birde bunun mafyalaşmış boyutu var. Bir gün onların biriyle konuştum.Akşam geç vakit yağmurda çiseliyor. Oğlum evine gitsene . Gidemem amca babam eve sokmuyor niye ?şimdiye kadar 30lira kazandım 40 lira olmadan eve sokmuyorlar . 40lirayı getir nasıl getirirsen getir.Bu mantık olduktan sonra yardım etmiyorum. Bunun aksi özendirmek ve ayakta tutmaya yardım etmektir.on:
Haklısın konu ile ilgisi yok. Tahminim iletişim kopukluğundan kaynaklanma.avcı87' Alıntı:bu konuyla ne alaka yav yanlış yazılmış, başlık kraıştı herhalde
astracabrio' Alıntı:ilk baslarda sasirir amerikalilar kardesim bu motor ikaz isigi neden hep yaniyor diye ama onlarda alisir
mf.savas' Alıntı:Amerika' nın Satürn Astra' sı varsa;biz de Venüs Astra isteriz
merak etme onlara iyilerini gönderirler bişey olmazastracabrio' Alıntı:ilk baslarda sasirir amerikalilar kardesim bu motor ikaz isigi neden hep yaniyor diye ama onlarda alisir
CiMiX' Alıntı:Aman dikkat edelim de elimizdeki Astralar MARS olmasın...
He he he