Amortisör Kule Gergileri

kule gergisi ve viraj çubuğu arasındaki fark nedir? yada ikiside aslında aynı şeymidir? corsa b için fiyat bilgisi olan varmı acaba? hangi marka cidden iyi performans verir? bi sürü soru daha var ama! :D

onlarıda sonra sorucam! bilen biri varsa beni bilgilendirirse cidden minettar olurum!..
çünkü cidden alıcam kule gergisi!.

astra h için olanı nerden buluruz kaç paraki acep?

Son düzenleme:
bende de war kule gergisi hiç faydasını görmedim :D geçen gün spin attım.tabi spin atmam kule gergisine guvendıgım ıcın olmadı işin şakası da daha iyi bir kule gergisi takılsa belki işe yarar 140 ytl lik kule gergileri hiç bir işe yaramıyor.sadece kPUT ALTINDA HOŞ Bİ GÖRÜNTÜ.

bende de war kule gergisi hiç faydasını görmedim :D geçen gün spin attım.tabi spin atmam kule gergisine guvendıgım ıcın olmadı işin şakası da daha iyi bir kule gergisi takılsa belki işe yarar 140 ytl lik kule gergileri hiç bir işe yaramıyor.sadece kPUT ALTINDA HOŞ Bİ GÖRÜNTÜ.
geçmiş olsun galiba jsvninkini aldın..jsv çok kalitesiz..omp veya almanya da wiechers racing var.. onlar iyi

fk kule gergileri hakkında ne düşünüyorsunuz? ne malı oluyorlar?

Can hayirdir modifiye yi birakmistin :) fk ise alman mali ve bence kaliteli ve guvenilir...
modifiye bırakılmıyor yaa :) yapacak iş bitmiyor :) motoru bitirdim ama artık yay ve spor amortisörde var birde bu kule gergisinden alayım diyorum :)

verdiğin bilgiler için teşekkürler corsa c ye takan varmı nasıl bir değişiklik yaratıyor kule gergisi

Geri