Amortisör Seçimi

baticaliskan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.
Aracım 9yıldır yollarda km olarak 78 bin civarında.Artık amortisörleri çok sert geliyor bana.Yol tutuşu olarak hiç bir problemi yok hala mükemmel durumda :) Ancak sehir içinde küçük tümseklerde bile arabam artık çok sallanıyor baya bigürültü kopuyor.Sizce amortisörlerimi değiştirince şikayetlerim biter mi ?
Ayrıca orjinalinde olan delphi amortisörmü daha iyidir,yoksa koni yimi tercih etmeliyim ne dersiniz?

en iyisi blinstein

Aracım 9yıldır yollarda km olarak 78 bin civarında.Artık amortisörleri çok sert geliyor bana.Yol tutuşu olarak hiç bir problemi yok hala mükemmel durumda :) Ancak sehir içinde küçük tümseklerde bile arabam artık çok sallanıyor baya bigürültü kopuyor.Sizce amortisörlerimi değiştirince şikayetlerim biter mi ?
Ayrıca orjinalinde olan delphi amortisörmü daha iyidir,yoksa koni yimi tercih etmeliyim ne dersiniz?

büyük servislerde amortisör test cihazları var dyno ya benziyo aynı .
onlar sana söler değişmesi gerekiyormu gerekmiyormu. konfor istiyorsanız orjinali neyse onu koyun.

Konfor için orjinal amortisörler iidir, bilstein-koni vb markalar genelde spor kit sattıkları için daha sert karakterli olurlar

bilgiler için tşkler.

monroe

könig takma onlar basık yani aracı düşürürsün alrını vurabilirsin.. sem orjinali neyse onu taktır servise sor

Herkese çok teşekkür ederim orjinalinde delphi amortisör var onları kullanacağım artık :)

Geri