Amortisör sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gökhan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Daha önce bu sorunumu paylaşmıştım.Çukur ve köprü,viyadük birleşim yerlerinden geçerken ön iki lastik san ki amortisör yokmuş gibi şaseye vuruyor.Monreo orginal model amortisör alıp değiştirdim.Usta amortisör takozlarının iyi durumda olduğunu ve değiştirmeye gerek olmadığını söyledi.Yaylarda herhangi bir kırık veya çatlak yoktu.Fakat gelgelelim sorunum hala devam ediyor.Acaba diyorum yaylar özelliğini kaybetmiş ve çok yumuşamış olabilir mi?Çukur veya tümsekten geçerken yüreğim yarılıyor arabayı havalandırmak istiyorum.

İşin ehli bir rot balans işi yapan yere git ön takımı komple kontrol ettir. Ön takım da sorunlar yarsa zaten araç yoldan kopar giderken. Senin duyduğun o ses yada vurma alt tabladan da kaynaklanıyor olabilir.

Alt tablalarda yeni değişti.Haziran da muayeneden geçemiyince ön takım komple elden geçti.170-180 km ile giderken bile en ufak bir çekme yok.Aynı şekilde hızlı giderken sert fren yapınca bile en ufak bir çekme yok.

Lastik ve jantlar da oynama yok değil mi?

Alt beşik burçlarından olur dediginiz şey. Tabi amortisör vs sağlam kabul ediyoruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alt beşik burçlarından olur dediginiz şey. Tabi amortisör vs sağlam kabul ediyoruz.

Amortisörler,alt tabla rotillerle beraber ve z rotları değişti.Rot balansçı bunları yazmıştı kağıda.Beşik burçlarıyla ilgili bir şey söylemedi ve haliyle değişmedi.Beşik burçları bu kadar sert ses çıkartır mı?

Valla bende çıkarıyordu. Hatta benim araçdakiler o kadar kötü hale gelmiş ki araç ilk çalıştırmada dahi bi tak diye ses geliyordu motor sarsılınca.
Çukura vs düşünce küt diye ses yapıyordu. Sesin pek tarifi olmuyor ama ses kesilmedi ise bi kontrol ettirin bence.

Lastiklerim yeni daha 8.000 km yapmadı.Jantlarda gözle görünen çatlak veya kırık yok zaten çekme ve titreme de yapmıyor.Düzgün bir tamirci bulamadım.Bıktım var ya.Gidicem yine bir kasabın eline düşücem olur olmaz parçaları söküp bir çuval para alıp yine arızayı temir edemeyecek.

Avcılara yakınsan düzgün bi usta var surekli gittigim

asus zenfone 6

Geri