Amortisör sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abdullah usta var denizkoskler prestij otomativ biliyomusun

asus zenfone 6

Prestij oto mu?Aman aman benden uzak Allah a yakın olsun.Evimin 2 sokak yukarısında.Kapısının önünden geçmeyeyim diye evin yolunu uzatıyorum.Abdullah usta (adını bilmiyordum.).Bence çok iyi bir usta değil.Daha önce burada paylaştığım sorunlarda orada yaşadıklarımı yazmıştım.Yakıt pompası arızası yüzünden enjektörlerimi değiştirmeye kalktı.Yine aynı arıza yüzünden orjinal bosch pompamın arızalı olduğunu söyleyip değiştirtmişti.Arıza pompada değil miş boruda çatlak varmış başka tamirci buldu.Önceki arabam Vectra A debriyaj balatasını değiştirttim o zamanlar 125 lira olan balata fiyatına bana 270 lira çekmişti.Usta Allah tan kork bu kadar fark olur mu dediğimde 'parçadanda 3-5 bişey kazanmayalım mı demişti.Aksaraydan 125 liraya aldım.Anlayacağınız hem ustalığı yetersiz hem de yedek parçadan acımasızca geçiriyor.Tövbeliyim oraya gitmem.Bence siz de dıkkatli olun

Kardeşim sen motor takozlarına baktır sorunun orda

Geçmiş olsun o zaman ben gidiyom su anlık bi sıkıntı yok

asus zenfone 6

Tümsekler den geçerken şaseye vurma sorununu hala halledemedik.Z rot,tabla ,amortisör ,yaylar değişti.Sorun hala devam ediyor.Bugün tekrar rot balansçıya gittim.ön takımda problem yok.Sol iç aks kafasında çok az boşluk varmış.Bu sorunu nasıl çözeceğim.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri