Amortisör tavsiyesi ve fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üstadım kesinlikle gm almanı tavsiye ederim blestain die bir marka kullandım kışları odun üstünde gidiyorgibiyim çok pişman oldun orjinal almadığıma. ayrıca vuruntuda yapıyor. mersinde özel servisler orjinal çiftini 250 tl den takıyorlar bilginiz olsun. ben yansanayiyi 280 takdırdım :D saolsun ustalarım.

Bu arada benm arka amartisörlerde yağ kaçırmış ama ne vuruntu var nede başka bir problem. sadece biraz daha fazla esnek. aracıma ağır yük ve çok yolcu almadığım için değiştirme gereksinimi duymadım hiç bir şikayetimde yok. ustalara sorsan hemen değişmesi lazım der adam para kazanacak napsın.

üstadım kesinlikle gm almanı tavsiye ederim blestain die bir marka kullandım kışları odun üstünde gidiyorgibiyim çok pişman oldun orjinal almadığıma. ayrıca vuruntuda yapıyor. mersinde özel servisler orjinal çiftini 250 tl den takıyorlar bilginiz olsun. ben yansanayiyi 280 takdırdım :D saolsun ustalarım.

Bu arada benm arka amartisörlerde yağ kaçırmış ama ne vuruntu var nede başka bir problem. sadece biraz daha fazla esnek. aracıma ağır yük ve çok yolcu almadığım için değiştirme gereksinimi duymadım hiç bir şikayetimde yok. ustalara sorsan hemen değişmesi lazım der adam para kazanacak napsın.
GM için burada 120 TL istiyorlar, sanırım arka amortisörlerde olduğu gibi monroe taktıracağım, kötüleyen olmadı yorumlarda, ben de memnunum zaten. Benim arka amortisörler ciddi anlamda ses yapıyordu ve sağa sola dönüşlerde sanki araç saçmalıyormuş gibi geliyordu bana, değiştirince ses kesildi.
Bakalım haftasonu servise uğrayacağım tekrar, arkadaşların söylediğine göre takozda da sorun var galiba. Bizim masraf artacak gibi görünüyor.

moreo tavsiye ederim. benim aractada lokurtu şeklinde sesler vardı ve takozlar dan geliyodu takozları değişince düzeldi.
Yağ kaçırmış amortisör değişecek dedi usta ama haftasonu başka bir servise göstereceğim o da amortisör derse duruma göre hareket edeceğiz artık.

ben monreo aldım. ön 110TL, arka 70TL. birim fiyattır.
konforu .ok iyi sadece fazla yumuşaklar. ama bana uyar :D

Arkadaşlar monroe amortisörlerin fiyatları normal şartlarda 120 tl dir. şuara monroe ler kampanyada 90 tl fiyatla satışta. Veli abi yalnız bahsettiğin lokurtu amortisör takozu veya rot başlarından yapar. amortisörün yağ kaçırmış ise durduğu yerde aracı sallarsanız amortisör pistonlarında kaçak varmış gibi vıcık vıcık ses yapar onuda öyle anlayabilirsiniz. Saygılar...

Arkadaşlar yorumlarınızdan hareketle bugün başka bir servise gittim, durumu izah ettim, usta hocam bir bakalım ona göre hareket ederiz dedi ve aracı lifte kaldırdı, meğer bizim ses sağdaki z rottan geliyormuş, amortisörler sağlammış. Forumdaki arkadaşlara danışmadan hareket etseydik bizim 250 TL çöpe gidecekti ve sorunumuz çözülmeyecekti. Garip ama 20 TL ye sesten kurtuldum.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. :bir:
Bundan sonra opelim.net e danışmadan hareket etmek yok.

Geri