amortisör ve yay ve kule gergisi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

yasin35

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 95 model astra için amortisör kiti ve kule gergisi almak istiyorum. size göre en ekonomiği hangisidir. ve izmir civarında nerde bulabilirim acaba? fiyatı hakkında bir bilginiz varmıdır?

abi en uygunu (belki vardır aracında ama) 3 cm düşüren yaylar.coilover işine girersen çok pahalıya çıkarsın.bence sadece yay düşün.

Bence En İyİ Marka Hangİsİdİr Bİlmem Ama İstanbul Da Fİyatlari 150 Ytl Cİvarinda... Astra Nin Kİ O Kadar En Azindan...
Profesyonel Yaylar İse 600 Ytl Çİftİ...
Monroe Amortİsor...

ben eichbah almıştım 3.5 cm ama şimdiki aklım olsaydı 5 cm den aşağı almazdım. amartsör içinde kesinlikle koni...Kule için se fazla seçeneğin yokzaten..bulduğunu alıcan. o da omp.

Elİftunİng.com A Gİr Kule Gergİsİ Dahİl HerbİŞey War.. Fİyatlari GÖr En Azindan..........

Spor amortisör alacaksan ekonomi düşünmeyeceksin, Koni'den şaşmayacaksın.Seti 1.000 YTL cicvarlarında.Kule gergileri de 150 YTL ile 250 YTL arasında değişir...

dostum bende yayları kestiricem... yapabilen warsa izmirde yaptır..
herkes zararlı fln dior, ama o kadar arkadasım war kullanan ve hiç birisi şikayetçi değil..
hatta en son bi arkadasım eibach yay almıstı arabasına.. sonra gidip onu da kestirdi :D:D

en azından ürün war almak istersen !!!!

kule gergisine çok fazla para verme 70e fln da var 120ye marka sıfırlarını bulursun yaylar içinse vogtland yada fk düşünebilirsin fk nınkiler yalnış hatılarmıorsam 235 civarı elif tuningde daha ucuza bulabilirsin eibach çok iyi bir marka ama gereksiz pahalı bence gerçi hangi parçada fiyat-performans oranı aramak tamamen sana kalmış bir tercih ama coilover pahalıya çıkıyor çok bende düşünmüştüm şimdilik yay alıyorum sadece yaza kısmetse :)

amortisör bilstein sport
helezon eicbach
kule gergiside en ucuzu jsv 90 ytl bunları yap araban yoldan kopmazz kule gergisi olmadan A3e yaptık araba artık kule gergisi arıyodu arkadan kopamadığından önden kopmaya çalışıyordu...

Geri