ampul??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onlar orjinal narva değilki:)....

orjinal narvanın satışı 85 ytl imiş abi;)

benim taktıklarım:D

osram nightbreaker yeni çıkmış ve kullananlar da acaip memnun gözüküyor....

philips ve osram arasında kaldım doğrusu

philips

philips pahalı ve çok çabuk patladığını duymuştuum mtech kullandım 4750k olandan 4 aya yakın kullandım karşıdan bakınca maviye benzeyen bi renk veriyordu ama xenon olmadığı anlaşılıyordu ayrıca bunun yanında ampuller yağmurlu havalarda hiç göstermiyor farların yanıp yanmadığını anlayamıyorduk 2-3 kez arabadan aşağı inip farlara bakmışızdır ama ben olsam philips alırdım

Peki beyaz ampül demişken, Narva hakkında bilgisi olan varmı ? fiyatı da makul geldi çifti 34,90 ytl

http://urun.gittigidiyor.com/ISTE-GERCEK-BEYAZ-ISIK-NARVA-H7-85W-4100K_W0QQidZZ6255821

ben narva almıştım xenondan önce.85 watt lık olanı kullanıyodum.35 YTL almıştım ama görüntü güzeldi.Üye otomobilleri kısmında narva 50 watt ile cyclone xenon ampullerin aynı anda takılı olduğu resmi görürseniz farkı anlarsınız.ben narvayı tek geçerim beyaz ampullerde....

Son düzenleme:
ben narva almıştım xenondan önce.85 watt lık olanı kullanıyodum.35 YTL almıştım ama görüntü güzeldi.Üye otomobilleri kısmında narva 50 watt ile cyclone xenon ampullerin aynı anda takılı olduğu resmi görürseniz farkı anlarsınız.ben narvayı tek geçerim beyaz ampullerde....

konuyu,resimleri inceledim, güzel durmuşlar gerçekten.yalnız bişey sormak istiyorum; netde narvalar ile ilgili 85 watt veya 100 watt gücünde ampuller var, acaba corsa nın tesisatı kaç watt lık ampulu kaldırabilir? yoksa far rölesi ile kullanmakmı gerekir ( corsa c - 2006 model)

Arkadaslar ben bisey merak ettim:D normal farlara xenon ampul taksak ne olur?

Geri