Ana Konu: 1.6 115'lik Z16XER-A16XER-B16XER Motorlara LPG Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06Berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opis'le görüştük Lpg ustasının telefonunu verdiler bir görüşeceğiz evo, omegas, omegas plus ve motor koduna özel ecu'lu kit hangisini önerirsiniz?

Bugün randevuyu alacağız... Kit ve Bayii konusunda fikirlerinizi bekliyorum...

Daha öncede dediğim gibi araç garantili olduğu için yetkili serviste taktırıyorum. Eğer garantisi bitmiş olsaydı dışarıda taktırmayı tercih ederdim.
Kit ve bayii konusunda önerilerinizi bekliyorum

Kit konusunda önerilerinizi bekliyorum... (Acil)

Yetkili servis araca lpg montajından sonra opel garantisinin bozulmayacağına dair size yazılı bir taahhütname sunuyor mu? Şehir değişikliği veya bir seyahat esnasındaki sorunda A şehrindeki yetkili serviste de bu verdikleri garanti kapsamında ücretsiz tamir vaat ediyorlar mı?

Bugün aracı İskitler Opis'e bıraktım. Sadece Evo kit varmış ondan dolayı Evo kit taktırdık, yarın akşam alacağım.. Garanti konusundada görüştüm sadece Lpg'den dolayı gelecek sorunları Opel karşılamıyormuş fakat onları da Landirenzo karşılıyormuş... Yarın aracı alınca sonuçları paylaşırım.. Peki şimdi bu Euro 5 motorlarda takılan Lpg'lerde takıldıktan sonra nelere dikkat etmeliyiz? Cevaplarınızı bekliyorum...

Sayfalardır anlatmaya çalıştığımız şey işte (:
keyifli sürüşler zamanında bakımları yaptırın gerisini düşünmeyin artık..

Araci dun aksam 5'te aldim. 48 lt tanki var 90 tl'ye doldu. Simdilik bir sıkıntısı yok. Muayene, ruhsata isleme v.b islemleri nasil bir sirayla yapmaliyim, cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim...

Opel Astra Classic III...

Geri