anahtar ile ilgili yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VIII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: anahtar ile ilgili yardım

Jlozde link' Alıntı:
şöyle ki aşağıdaki videodan 3:05 den sonrasını izleyin anlayacaksınız ne demek istediğimi çok net bir şekilde. O parça anahtarın asıl baş kısmı ayrılıyor ise sadece yenisine takacak. Ayrılmıyor ise yeniden kesecek.

Disassembling the Saturn Astra Flip Key FOB

Benim sustalı Anahtarın ֜zerindeki Kapama Düğmesi Deforme Oldu Ve Dün bi baktım Yerinden kopmuş ve düşmüş sadece ordaki plastik düğme kısmını değiştirmek mümkünmü yoksa boş kab almam mı gerekli ve devreyi imbolizer'i yeni anahtara nasıl aktarıcam  yardımcı olursan sevinirim...

Biraz Daha Dayansayadı Düşmeseydi Anhtar Kabı Almıştım şu Aliexpressde satılan slikon koruyucular varya ondan ama bekleyemedi :(

[img=450x600]http://i.hizliresim.com/xV6Aor.jpg[/img]

eraytly link' Alıntı:
http://www.ebay.com/itm/Vauxhall-Opel-Astra-Insignia-2-Button-FOB-Remote-Key-CASE-Uncut-Blade-/181033596141?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item2a26717
֖rnek vermek için paylaştım belki daha ucuzları da vardır yedek anahtarın içini buna yerleştirince orjinal gibi bir anahtarınız daha olur 20-30 tl ye bu işlemi yaptırsanız 20 tl de anahtar 40-50 ye mal olur gibi :) 

:) Peki eskisini yenisine Nasıl Aktarıcaz :(

mrt54 link' Alıntı:
:) Peki eskisini yenisine Nasıl Aktarıcaz :(
Vallahi biz geçen arkadaşın anahtarını cesaret edemedik anahtarcıya yaptırdık aslında çok zor birşey değil  25-tl ye yaptı :)

Yanıtlar için teşekkürler :)  thnxx

Bugün anahtarlığı anahtarcı da yaptırmaktan vazgeçtim , yedek anahtarın içini alabilmek için anahtarı kıracağını söyledi.An itibari ile serviste anahtara 350 tl fiyat verdi .Her zaman ki gibi serviste olsun çamurdan olsun politikasına devam . Bu arada anahtarcının yapacağı anahtar orjinali ile birebir uyumlu değildi .

350 lira vermeyin yazık günah. Ebay den alın bir anahtar içine takın kullanın.

En olmadı kullanılmış bir anahtar alın transponder ve yeni blade ile taş çatlasa 80 liraya anahtarı hazır edersiniz elinizde yedek anahtar da kenarda kalır.

Benim ikiside sustalı. Donanıma göre mi farkediyor.

ylc link' Alıntı:
Benim ikiside sustalı. Donanıma göre mi farkediyor.
Donanima gore degilde 2012 model ilk araclari haric sonrasinda torpido gozundeki rafta dahil kirptilar.

Opel türkiyenin genel politikası yavaş yavaş donanım azaltma. Bende donanıma göre değişiyor sanmıştım.

Geri