29 May 2013 #1 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Изменение загрузочного экрана ГУ CA-FI Opel Astra J
29 May 2013 #2 T ToBeCaReFuLL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eyl 2012 Mesajlar 4,316 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Güzel gözüküyor...
29 May 2013 #3 D delikadir24 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 May 2012 Mesajlar 300 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Süpermiş ama önce şu android cihazdan bi tane alalım sonra bunlara bakmaya başlarız artık
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Süpermiş ama önce şu android cihazdan bi tane alalım sonra bunlara bakmaya başlarız artık
29 May 2013 #4 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Öncesinde çıkan carr cüüüüürrr ciiieeee sesleri pakete dahil mi? O sesler olmazsa çok süper. (
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Öncesinde çıkan carr cüüüüürrr ciiieeee sesleri pakete dahil mi? O sesler olmazsa çok süper. (
29 May 2013 #5 D DERSİMLİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2011 Mesajlar 3,424 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Yav arkadaş ben bu pikaçu abmlemini sevamadim gitti.
29 May 2013 #6 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı DERSİMLİ link' Alıntı: Yav arkadaş ben bu pikaçu abmlemini sevamadim gitti. Genişletmek için tıkla ... Öakma Opel. (
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı DERSİMLİ link' Alıntı: Yav arkadaş ben bu pikaçu abmlemini sevamadim gitti. Genişletmek için tıkla ... Öakma Opel. (
29 May 2013 #7 E Ersin YILDIZ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ocak 2013 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı android cihaz kare elektronık dısında bı yerde yok mu fıyat sıtedekı gıbı sanırım dısarıdan alsak servıs montajını yapar dımı ?
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı android cihaz kare elektronık dısında bı yerde yok mu fıyat sıtedekı gıbı sanırım dısarıdan alsak servıs montajını yapar dımı ?
29 May 2013 #8 D DERSİMLİ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2011 Mesajlar 3,424 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Ersin YILDIZ link' Alıntı: android cihaz kare elektronık dısında bı yerde yok mu fıyat sıtedekı gıbı sanırım dısarıdan alsak servıs montajını yapar dımı ? Genişletmek için tıkla ... Fiyat aynı değildir, iletişim kurarsanız daha uygun fiyata alabilirsiniz bence.
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı Ersin YILDIZ link' Alıntı: android cihaz kare elektronık dısında bı yerde yok mu fıyat sıtedekı gıbı sanırım dısarıdan alsak servıs montajını yapar dımı ? Genişletmek için tıkla ... Fiyat aynı değildir, iletişim kurarsanız daha uygun fiyata alabilirsiniz bence.
30 May 2013 #9 K kizilosman21 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Haz 2012 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı aradım ama bulamadım android olayı ile ilgili link verirmisiniz site içi.olay ne öğrenmek isteim.zaten şu son ay duran arabaya 2 kişi çaptı da park yerinde arabadan soğumaya başladım en azından bu beni arabama belki geri bağlar
Ynt: Android için Hoş Bir Açılış Ekranı aradım ama bulamadım android olayı ile ilgili link verirmisiniz site içi.olay ne öğrenmek isteim.zaten şu son ay duran arabaya 2 kişi çaptı da park yerinde arabadan soğumaya başladım en azından bu beni arabama belki geri bağlar